Back to School - Lunchtrommels en bekers

Back to School | Lunchtrommels & Bekers

Elke ochtend worden ze weer gevuld en meegenomen naar school, de lunchtrommels en bekers voor in de pauze. Aan het begin van het schooljaar mogen mijn meiden altijd een nieuw setje kiezen. Door het vele gebruik zijn de setjes flink versleten. De keuze is reuze, dus dat was niet makkelijk. Vandaag laat ik jullie een aantal lunchboxen zien en kun je een leuke lunchsetje of een drinkfles winnen.

Back to School - Lunchtrommels en bekers

Bento Lunch

Wie mijn blog al langer leest, weet dat ik van Bento Lunch hou. Daarbij maak je namelijk een feestje van de inhoud dat de broodtrommel ipv een saaie boterham met kaas. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je wilt en in Japan zijn de Bento Lunches verheven tot een ware kunst. Naast het maken van deze kunstwerkjes zijn er ook regels die horen bij de Bento Lunch. In Japan is het hoofdingrediënt rijst, maar ook vis en vlees, groenten en eventueel wat fruit worden meegegeven. Alle verschillend componenten worden in aparte vakjes neergelegd. De bekendste Bento Lunchbox is misschien wel de Yumbox. Deze en nog veel meer leuke Bento Lunch artikelen, zoals prikkers en diverse uitstekers.

Yumbox - De leukste LunchYumbox - De leukste Lunch

Op de website van de Leukste Lunch zijn ook diverse leuke drinkflessen te vinden. Grote Zus koos voor de Camelbak fles Eddy met zeemeerminnen. Deze flessen zijn lekker  stevig en hebben een drinktuit, die makkelijk open te klappen is met een druk op de knop. Doordat je licht moet bijten in de drinktuit opent hij pas, die voorkomt morsen en lekken. Ideaal voor in een schooltas.

Mix and Match

Crocodile Creek Kleine Zus ging dit jaar met een matching lunchsetje en rugzak. Ik heb de rugzak al laten zien in mijn blog over Back to School Rugzakken. Omdat ik hem zo schattig vind, laat ik hem jullie toch nog een keertje zien. Bij de Uilen rugzak van Crocodile Creek hoort namelijk ook een bijpassende broodtrommel, 2 snackboxen en een drinkbeker. In de collectie zijn ook nog veel andere afbeeldingen verkrijgbaar. In mijn blog over de rugzakken, mag ik de rugzak weggeven. Meedoen kan nog t/m 3 september.

Persoonlijke lunchtrommels & bekers

Ik denk dat de lunchtrommels van Rosti Mepal bij de meeste gezinnen wel in de kast te vinden is. Dit merk bestaat namelijk al 60 jaar. Deze kleurrijke kunststof bekers en trommels zijn verkrijgbaar met allerlei bekende kinder superhelden. Uiteraard hebben wij een Woezel&Pip setjes in de kast staan. Als je nu 2 Campus producten bestelt online, krijg je er een handig fruitbakje inclusief vorkje bij

Rosti Mepal Paw PatrolRosti Mepal TrollsRosti Mepal Emoji

Maar ook mochten beide meiden toen ze voor het eerst naar school gingen een hele eigen broodtrommel maken via de MyMepal website. Elke afbeelding is mogelijk, van een eigen foto tot een eigen tekening.

Winactie

Deze week mag ik de Camelbak kinderfles Eddy – Cats verloten en het bovenstaande setje van Crocodile Creek!

Camelbak kinderfles Eddy - Cats

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jij of jouw kind het liefste meeneemt in zijn broodtrommeltje. En vermeld er ook bij welke prijs je graag zou willen winnen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook
  • Het liken en delen van deze actie op InstagramTwitter en/of Bloglovin is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.
  • De winactie loopt t/m 10 september. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Uitgelichte foto van ShutterstockFlow Nidal rookmelders voor op de kinderkamer

Spread the love

59 thoughts on “Back to School | Lunchtrommels & Bekers

    • Gaaf!! Ga voor de Crocodile Creek!!! Hier is het elke dag een feestje wat er in de trommels zit van mijn jongens, hoe leuk zou het zijn met zo”n te gekke set! ?

  • Emoij film set school wat dan voor mijn zoontje reuze pret!!! Daar gaat hij voor de 1e x naar school zo blij mee zijn!♡♡♡ Geliked en gedeeld.?

  • Sharon de Ridder says:

    Wat een leuke producten! Mijn dochters krijgen altijd een volkoren boterham mee in hun trommel (met kaas of worst), fruit of rauwkost en daarnaast een plakje cake of cupcake die ik zelf heb gemaakt 🙂 Die laatste is natuurlijk veruit favoriet!

  • Het liefste vinden de kids hier een pannekoek in hun brooddoos. Heel soms als ik pannenkoeken gebakken heb, zijn er een paar over. Die mogen dan mee voor de lunch. Ik loot heel graag mee voor het krokodillen setje voor de jongste hier, van 5 jaar

  • Wat leuk die set met uilen!! ?? Die wil ik wel winnen voor Isa! ??‍♀️?
    Isa is helaas een hele moeilijke eter… ? Inmiddels weten we hoe we het moeten aanpakken om lege trommels te hebben aan het eind van de dag. ?Ze eet het liefst (bruine) bolletjes. 1/2 hartig en 1/2 met hagelslag belegd. Aardbeien ?en druiven ?zijn favoriet, maar appel ?of mandarijn ?gaan er ook goed in.

  • Ik ben ook dol op Bento lunch. Het lijkt wel een stukje geluk gestopt in een lunchtrommel. Leuk dat je bij Campus een fruitbakje met vorkje erbij krijgt. Ik doe niet mee omdat ik nog geen schoolgaande kinderen heb en omdat ik het iemand anders meer gun. Superleuke winactie!

  • Zo’n Bento broodbak zou ik nog wel eens voor mijn kids willen kopen. Toevallig heb ik bij de Kruidvat ook zo’n soortgelijk broodbak gekocht, voor maar een paar euro! Ik doe er dan hummus met paprika en komkommer in, vind mijn dochter heerlijk!

  • De drinkfles met katjes wil ik wel winnen voor dochterlief.
    Ik moet bekennen dat ik niet zo heel creatief ben met het vullen van de broodtrommel hoor: twee bammetjes met een beker karnemelk, en bij het pauzehapje fruit met water…
    Maar als ik er dan zomaar ineens een cakeje in doe (overgebleven van het weekend) is de verrassing wel groot <3

  • Ik vind het zo leuk, al die verschillende lunch ideeën tegenwoordig voor de kinderen. Beide sets zijn leuk om te winnen, maar aangezien ik zelf geen kinderen heb gun ik de andere deelnemers meer kans.

  • Mijn dochter Luna van bijna 5 neemt het liefst tomaatjes en komkommertjes mee naar school. Als ik vraag wat ze mee wil hebben naar school is dit altijd haar antwoord, maar een koekje erbij vindt ze ook erg lekker. Ze zou heel blij zijn met de uiltjes set.

  • Mijn zoontje Randy neemt het liefste aardbeien mee naar school en ook een fruit knijpzakje 😉 Deze Winactie is super leuk. Erg handig bedacht met leuke kleuren en afbeelding. Een feest om mee naar school te gaan lijkt me…

  • Ik kan niet goed kiezen, ze zijn allemaal zo leuk! Als ik echt een voorkeur moet geven kies ik voor Crocodile creek. Daar gaan dan boterhammen in en stukjes fruit en snackgroenten (kleine komkommertjes, paprika, tomaatjes etc).

  • Linda Smeets says:

    Onze dochter neemt het liefst meergranenbrood met kaas, liga en een appel of een banaan mee maar school. In de drinkfles zit water en ze neemt een pakje melk mee.
    Ik doe graag voor haar mee en dr voorkeur gaat uit naar de Crocodile Creek set.

  • Ik ga zelf weer back to school 😉
    Dit schooljaar ga ik voor gezond! En de lekkerste zijn dan de aardbeien! Ok… perziken hebben een goede kans om te worden opgegeten tijdens de lunch…. Evenals appels… en blauwe bessen… zo veel favoriete dingen….
    Ik denk dat ik de voor de Crocodile Creek ga (en al helemaal als het de uiltjes zijn. I love them)

  • Wat een leuke set. Die uilen zijn leuk! Mijn dochter is een moeilijke eter. Dus ik zorg dat er keuze is in wat ze eet. Misschien zou ze beter eten als ik haar lunch opfleur zoals in die link.

  • Bij ons kan er al eens een gekookt eitje, yoghurt of kleine tomaatjes bik de boterhammen. Soms steek ik er stiekem een stukje chocolade bij. De bento zou hier wel van pas komen ?

  • Ik doe graag mee voor het setje van Crocodile Creek. Hier gaan we in oktober voor het eerst naar school, dus dan gaan we eens kijken wat er in de broodtrommel kan. Brood met kaas is hier in ieder geval altijd een succes
    (ik heb alleen geen Facebook)

  • Leuk!!! Vooral het Crocodile Creek setje is te gek, dus daar doe ik voor mee. Vandaag ging mee voor dochter elise: water / peer / boterham met snijworst en boterham met hagelslag / peperkoekje. Zoontje jarno nam mee: caprisunne / water / aardbeien en frambozen / boterham met ham en boterham met vlokken / peperkoekje!

  • ziet er gezellig en handig uit dus best fraai voor mijn kleindochter Lisa of Esme uit Lelystad dat zijn al echte wijsneusjes en de uil staat voor wijsheid dus ik gun hun dat graag xxx

    suc6 allen
    groeten uit Almere-Haven
    Anton Hompe

  • in de broodtrommel van mijn kleine zit vaak een broodje met kaas , snoeptomaatjes komkommer en een broodje met zoet.
    maar voor dit nieuwe schooljaar zou een nieuwe bakje erg leuk zijn

  • Vind zowel de Camelbak kinderfles Eddy – Cats als het setje van Crocodile Creek erg leuk. De kinderfles voor mijn eigen zoontje en het setje voor nichtje. Dus beide zijn welkom. Het liefste nemen ze hier snoep mee in hun broodtrommel want boterhammen zijn saai. Maar dat gebeurt natuurlijk niet. Gewoon boterhammen en als extraatje een eierkoek of krentenbolletje.

  • Mijn zoontje neemt het liefst appel of minikomkommertjes mee. De minikomkommertjes noemt hij krokodillen 😉 De drinkbeker van Eddy – Cats en het setje van Crocodile Creek vallen beide in de smaak, (ik laat me graag verrassen) voor mijn dochtertje die dit binnenkort ook goed kan gebruiken.

  • doe graag mee voor het crocodile creek setje voor mijn kleinzoontje, in de broodtrommel neemt hij altijd een boterham met choco mee en een doosje met mini tomaatjes of druifjes

  • ik denk dat mijn kleinzoontje heel blij zal zijn met het crocodile creek setje,
    in zijn broodtrommel zit een sandwich met smeerkaas op , een koek en een apart doosje met druifjes

  • marij brand says:

    heel gaaf voor mn dochtertje die dit jaar voor het eerst naar de basisschool is gegaan. Super handig! En dan vooral het uiltje… die is super schattig

  • Diana Beekhuizen says:

    Mijn dochtertje heeft het liefste broodje met smeerworst, pasta of jam en druiven in haar tas.
    Zou heel graag de uiltjes set voor haar winnen

  • Wat een leuke producten!
    Hier zijn de snoeptomaatjes favoriet om mee te nemen naar school, ze smullen ervan.
    Ik maak graag kans op de Crocodile Creek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.