Blog | 1 maand bloggen + winactie Me & Mini Me armbandjes

il_340x270.647929607_8ilfVorige maand, de dag na Sinterklaas, hakte ik de knoop door.
IK GA BLOGGEN
Het was iets wat al een tijdje door mijn hoofd spookte, maar eigenlijk van had bedacht, dat in het nieuwe jaar te gaan doen. Door omstandigheden zat ik een tijdje al thuis en daarom besloot ik het toch maar te gaan proberen.
Met de hulp van Papa’s Liefste van het aanvragen van een domein en WordPress installeren zo gefixt. Maar voordat dat kon moest ik eerst met een naam komen. Ik wilde gaan bloggen over mijn leven, dat van een moeder van 2 meiden en daarnaast alles wat mij nog meer lief is Omdat mijn eigen naam Fleur is, kwam ik uit bij bloemen en van madelief, rolde opeens Mama’s Liefste uit mijn pen!

Snuffel- en Struikeltijd
De dagen daarop besteede ik mijn tijd aan het lezen van diverse andere blogs met name
die ook over bloggen gingen. Wat daarin het meeste naar voren kwam was, blijf volhouden! Maar ook “lees niet te veel andere blogs en blijf bij jezelf”
Op mijn werk hebben we het sinds kort over snuffel- en stuikeltijd. Tijd die je jezelf mag geven om te kijken of een project of onderzoek iets is en je er mee door wilt gaan. Dat je daarbij af en toe struikelt is prima, dat brengt je allemaal maar weer verder op weg. Dit haalt een beetje de druk van de ketel, maar ook meteen de motivatie om door te gaan.
Ik stelde me ook meteen het doel om elke dag een blog te plaatsen. Dat is niet helemaal gelukt, maar het is grotendeels zeker gelukt.

keep-on-trying-until-becomes-possible-dieter-uchtdorf-quotes-sayings-pictures

Social Media
Naast mijn website opende ik ook de diverse Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter Pinterest en voor mij totaal nieuw Instagram en Bloglovin’. Met de eerste drie was ik zeker wel bekend, maar met Instagram en Bloglovin’ een stuk minder. Gelukkig vond ik andere bloggers die me konden uitleggen hoe het allemaal werkte.
Met name Instagram vind ik nu erg leuk. Heerlijk plaatjes kijken en deze like en af en toe een comment achter laten. Bij Instagram is het ook een stuk makkelijker om volgers te vinden.
Bloglovin heb ik nog niet helemaal onder de knie en zal ik de komende tijd me toch wat meer in gaan verdiepen.
De eerste paar blogs schreef ik toch nog wat anoniem en likete en re-poste ik zelf deze zonder daarbij te zeggen dat ze van mij kwamen. Het voelde toch een beetje raar om het van de daken te schreeuwen dat ik was gaan bloggen.
Na een tijdje heb ik toch mijn vrienden en familie uitgenodigd en kreeg veel leuke reacties. Op dit moment heb ik al een aardig groepje volgers, waaronder ook nieuwe namen. Superleuk dat jullie meedoen!

De stand op dit moment is;
– Facebook; 35 likes, met een berichtenbereik van 636
– Twitter; 38 volgers
– Instagram; 48 volgers
– Bloglovin; 3 volgers
Daar kunnen er zeker nog meer bij!
Helaas heb ik nog niet de Google Analytics aangezet voor mijn website, dus heb ik nog geen idee of er ook daadwerkelijk naar gekeken wordt 😉

Toekomst – op naar maand 2
Deze maand is mijn nieuwe baan eindelijk begonnen en heb ik dus ook wat minder tijd om aan mijn blog te besteden. Het wordt daarom extra belangrijk om te kijken hoe ik het het beste kan plannen. Daar zijn wel verschillende tools voor en die zal ik deze maand dan ook eens gaan proberen.
De onderwerpen waar ik verder over zal bloggen zullen gaan over mijn eigen leven, 1x per week een overzichtje van de afgelopen week, 1x per week iets over mijn goede voornemens voor 2016 (meteen stok achter de deur) en verder hoop ik reviews te schrijven over producten en uitjes waar ik enthousiast over ben geworden, producten die ik mag testen of heb gewonnen.
Ook zal ik zeker nog een paar winacties online zetten! En omdat mijn blog vandaag 1 maand online is, verloot ik een leuk setje armbanden van Me & Mini Me, die in de feestdagen-goodiebag zat van Fabulous Mama & Family.

Wat moet je doen;
– Laat een berichtje achter onder dit bericht met een werkend mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen, als je gewonnen hebt.
– Volg Mama’s Liefste op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en/of Bloglovin en laat me even weten welke, zodat ik dat makkelijk kan checken.
– Liken, delen of retweeten van dit bericht op social media is lief.
– 17 januari 2016 trek ik de winnaar.

Dank iedereen voor het meedoen aan deze winactie!
Heel leuk om alle reactie en felicitaties te lezen 😉
Omdat er zoveel mensen meededen, heb ik gebruik gemaakt van een Random Name Picker (http://www.miniwebtool.com/random-name-picker) En de winnaar is….. Martine GEFELICITEERD!!!

 

full32975450_aMeer prijsvragen winnen? Check dan PrijsvragenGala.nl

Spread the love

17 thoughts on “Blog | 1 maand bloggen + winactie Me & Mini Me armbandjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.