Goedemorgen!

Gisteravond werd het een latertje, want ik ben hard aan de slag gegaan om mijn website online te krijgen.

Gelukkig weet Papa’s Liefste alles van websites, dus het aanmaken van een domein was zo gedaan. Ook WordPress (wordt op veel blogs aanbevolen om te gebruiken) werd zonder problemen geïnstalleerd.

Daarna mocht ikzelf aan de slag. Op het Internet zijn veel sites te vinden die je uitleggen hoe je het beste een website kan maken, maar dat is toch makkelijker dan gezegd. Het begint al met het uitzoeken van een Thema voor je site dit je mooi vind en past bij het doel dat je hebt met je website. Ik heb nu gekozen voor een gratis Thema, maar daarbij loop je al meteen aan dat je niet geheel vrij bent om je pagina er zo uit te laten zien als je misschien zelf in gedachten hebt. Voor nu neem ik daar genoegen mee. Als ik wat meer ervaring heb en meer thuis raak in het programma van WordPress kan ik het altijd nog aanpassen. Ik heb nu gekozen voor het Thema Adelle.

Omdat ik graag wil dat mensen me gaan volgen op mijn blog, heb ik ook meteen me aangemeld bij de verschillende sociale media kanalen;

FacebookFacebook  Twitter Twitter Pinterest Pinterest Instagram Instagram email Email

Ik zou het erg leuk vinden als jullie me op deze kanalen ook zouden volgen. Nu is er natuurlijk nog maar weinig op te vinden. Maar ik beloof dat ik ook daar de komende tijd voldoende aandacht aan zal schenken, zodat het interessant zal zijn om daar af en toe een kijkje te nemen.

Uiteraard zou ik me ook graag aanmelden bij Blogloving Bloglovin. Maar dat is me nog niet gelukt. Het icoon staat er al wel bij op mijn site, maar verwijst helaas nog nergens naar toe.

Om me echt goed in te lezen ga ik het boek Wetboek voor bloggers van Charlotte Meindersma maar eens betellen bij Bol.com

 

Advertenties

2 Comments on Getting Started

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.