Een van de goede voornemens die bijna iedereen wel op zijn of haar lijstje heeft staan, heeft te maken met een gezondere leefstijl. Of het nu meer beweging, minder gewicht of stoppen met roken is. In het nieuwe jaar gaan we het allemaal anders aanpakken en worden we gezonder. Om goed gemotiveerd te blijven om dit voornemen vol te houden is het belangrijk om je startpunt te meten en je te laten inspireren op het gebied van Vitaliteit.  Kom daarom op 22 januari langs op het Vitaliteitsevent071 met diverse sprekers voor een dosis BrainFood, de hele dag door Move Your Body activiteiten en het Vitaliteitsfestival, waar je diverse vitaliteitsmetingen kan laten doen. Om de motivatie niet te laten zaken op Blue Monday, mag ik 2 Health Check pakketten weggeven, inclusief een fles champagne!

Bye Bye Blue Monday - Health Check

Ben jij benieuwd naar je eigen vitaliteit? Of ben je benieuwd welke producten of diensten er op dit gebied in ontwikkeling zijn? Tijdens het Vitaliteitsevent is er van alles te doen en te beleven.

BRAINFOOD, MOVE YOUR BODY & VITALITY FESTIVAL

Zo kun je de hele dag door inspirerende en prikkelende lezingen bezoeken van verschillende sprekers die bezig zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit. Zo zijn er sprekers over Healthcoins als beloning voor gezond gedrag, pitches deelnemers ondernemersprogramma Startup Track Centrum voor Vitaliteit en Betekenisvol ondernemen en vitaliteit van medewerkers. Het hele programma met alle sprekers vind je onder Brainfood.

Nieuwsgierig hoe vitaal jij zelf bent? Op het Vitaliteitsfestival kun je jouw vitaliteit laten checken, verschillende soorten metingen laten doen en ontdekken welke nieuwe producten en diensten er op dit gebied in ontwikkeling zijn. Doe bijvoorbeeld de HEALTH APK! Hoe gezond je ben eigenlijk en eet je wel voldoende fruit en groente? Dit kun je laten testen tijdens het Health Event! Check je bloeddruk, fitheid, glucose, hartslag, knijpkracht en BMI! En krijg concrete adviezen hoe je met relatief eenvoudige en kleine aanpassingen je vitaliteit kan verbeteren! Maar is er nog veel meer te doen zoals het checken van je hormonen of je fysieke & mentale Conditie. Hoe hoog is jouw stress & Burn-out level? Ga ook zeker een Leefstijl Quickscan doen bij Vitamine L Uit ervaring weet ik hoe verhelderend dat kan zijn; dit waren haar tips aan mij Tips van een leefstijlcoach – Moeter of Moeder

Omdat stilzitten het nieuwe roken is, kun je tussendoor ook even bewegen of juist kiezen voor een les in ontspanning. Deze dag zijn er ook diverse Move your Body-activiteiten. Zo zijn er workshops over Mindfulnees en Yoga, maar ook een Binaural Beats! en is er een demonstratie van de Survivalrun en een Mini Social Run. Wil je ergens aan meedoen, dan moet je je wel even inschrijven.

WANNEER EN WAAR?

Het event vindt plaats op maandag 22 januari tussen 10.30 – 16.00 uur op Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, Leiden. 

Het Vitaliteitsevent 071 wordt in co-creatie georganiseerd door het Centrum voor Vitaliteit Leiden en het team van Health Events.

#Vitaliteitsevent071

Bye Bye Blue Monday Winactie #2

Ben jij wel nieuwsgierig naar jouw gezondheid? Ik mag 2x een Heath Check pakket weggeven met daar in onder andere een Health APK van Health Event en een… fles champagne, want het leven moet wel een feestje blijven!

– De check kan ook op een andere dag plaatsvinden –

De winnaars zijn

 

  • De winnaars hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Doe ook mee aan de winactie van gisteren en maak kans op Downsizing filmgoodies

33 Comments on Bye Bye Blue Monday #2 | Health Check

  1. Leuke actie hoor!! Voor mij niet te doen, ik woon aan de andere kant van het land.
    Ik ben er momenteel ook mee bezig. Afvallen nog meer bewegen. Suikers schrappen bij mijn menu.
    Veel plezier de 22ste.

  2. Goede voornemen op gebied van gezondheid….. stoppen met roken en een heleboel kilo’s verliezen. Start half 2018 omdat alle energie nu in de studie gaat. De fles gaat open bij het behalen van mijn diploma!

  3. interessant, ik heb niet echt een goed voornemen want eigenlijk vind ik dat we altijd goed voor ons zelf moeten zorgen en niet ineens omdat het een nieuw jaar is 🙂

  4. Wat een leuk event! Ik kende het nog niet, maar ga zeker proberen om even langs te gaan. Ook doe ik graag mee voor de fles champagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.