Ik ben een echt kattenmens. Ik vind honden best wel lief en ik ben er ook niet bang voor, maar ik heb toch liever een kat in huis. Een film over katten is dan ook echt aan mij (en mijn kinderen) besteed. Deze vakantie draait Cats: op zoek naar Kattopia in de bioscoop en die moeten we dus ook zeker gaan zien. Ben jij ook een kattenfan? Doe dan mee aan de winactie, want ik mag ook 2 kaartjes weggeven.

Winactie | Bioscoopfilm Cats: op zoek naar Kattopia

Het verhaal

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur!

Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia.

Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Genre: animatie, kinderfilm, familiefilm
Lengte: 87 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands (2D)

Winactie Bioscoopkaartjes Cats: op zoek naar Kattopia is gesloten

Ik mag 2 bioscoopkaartjes voor deze film verloten onder andere kattenfans! De winnaar is

Cats: op zoek naar Kattopia
 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

30 Comments on Nu in de bioscoop Cats: op zoek naar Kattopia

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Daley. Hij is nog nooit naar de bioscoop geweest omdat we daar gewoon geen budget voor hebben. Wat zou dit een ervaring voor hem zijn! Wij zijn ook helemaal gek van katten en onze lievelingskat is onze Luna de poes van 13 jaar oud

 2. Wat leuk, ik zou alleen al voor mezelf naar deze kattenfilm gaan maar mijn kleinzoon mag ook mee 🙂 mijn favoriete kat is Garfield, ik weet het…old school, maar zo venijnig leuk !

 3. Op de eerste plaats zijn dat onze eigen twee katers, maar daarna volgt Garfield.. hij heeft hetzelfde lievelingseten als ik, lasagne. Dat zou een gezellige huisgenoot zijn =D

 4. Haha, wij zijn niet zo van de echte katten. Maar Dikkie Dik, de gelaarsde kat en waarschijnlijk ook de katten van Kattopia vinden we erg leuk! Ik maak dus graag kans om met mijn kleuter naar de bioscoop te gaan.

 5. Onze lievelingskat is natuurlijk onze eigen poes Coco. We hopen dan ook dat zij nooit op zoek gaat naar Kattopia. Mijn vriend hoopt ooit nog op een rode Garfield want dat is absoluut zijn favoriet.

 6. 1 van mijn katten van toen ik een kind was. Flappie. Was echt mijn kat. Lag het liefst de hele dag op schoot. Lijkt me zo een leuke film om met mn dochter heen te gaan!

 7. Erg leuke film voor de kinderen, zullen ze prachtig vinden !!.
  Doe erg graag voor ze mee.

  Groetjes Anneliese

 8. Uhm ik ben meer van de honden eigenlijk haha, maar voor films maak ik wel een uitzondering 😉 ik ken alleen Garfield dus daar ga ik voor als favo kat!

 9. Altijd leuk om naar de bios te gaan. Mijn jongste is helaas allergisch voor katten. Dus na onze laatste kat hebben we er nooit meer een kunnen nemen helaas. Lijkt ons een leuke film. Ons is de kleinkinderen en ik 😉

 10. Mijn zoon is dol op katten.Helaas is hij allergisch.Hij neemt altijd een pilletje voordat we naar mijn zus gaan.Dan kan hij toch knuffelen met felix en rocky de katren van mijn zus.
  Deze film zou wel leuk zijn voor mijn zoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.