Morgen komt alweer de 7e avonturenfilm uit van de 2 Noorse beste vrienden Casper en Emma en hun knuffels Welpje en Meneer Konijn uit op DVD. Ook dit avontuur is natuurlijk weer heel spannend voor de allerjongsten. Naast de DVD is deze film ook te zien op Demand. Ter ere van de DVD-release mag ik 2 DVD’s verloten.

DVD Casper en Emma op schattenjacht

De vrienden voor het leven Casper en Emma gaan opnieuw op avontuur deze vakantie. Natuurlijk kan dat niet zonder Mevrouw Konijn en Welpje. In deze nieuwe bioscoopfilm gaan ze op jacht naar een echte schat! Zullen ze hem gaan vinden?

Het verhaal

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken.

Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Genre: kinderfilm, familiefilm
Lengte: 74 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs, Panthero Toney
Regisseur: Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss

Wat vonden wij van Casper en Emma op jacht naar de schat?

Mijn meiden hebben alle films van Casper en Emma al meerdere keren gezien. Ook al zijn ze wat ouder, ze blijven de verhalen nog steeds erg leuk vinden. Zelf moet ik steeds wennen aan de andere acteurs, maar de kinderen zien dat helemaal niet. Ze gaan weer helemaal op in het verhaal. Zeker een aanrader om met de jongste kinderen te gaan bekijken.

Casper en Emma Video on Demand

Kun je nu niet wachten op de DVD en wil je lekker deze vakantie de film al gaan zien, dan kan dat Casper en Emma op jacht naar de schat (en ook de andere films zijn namelijk al te zien op Video on Demand zoals bij iTunes, KPN, Ziggo en Pathé Thuis.

Casper en Emma op jacht naar de schat

Lees ook de reviews van de vorige Casper en Emma-films:
– op Safari
– de Bergen in
– maken theater

Winactie Casper en Emma op jacht naar de schat is gesloten

De winnaars zijn

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Casper en Emma op jacht naar de schat

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

44 Comments on Casper en Emma op jacht naar de schat nu op DVD en On Demand

 1. Leuk!
  Ik doe mee voor mijn zoontje Daan! Deze film leek ons ook héél erg leuk maar we waren net naar een andere film geweest in de bioscoop. Zou mooi zijn als we een dvd winnen, dan kunnen we hem thuis lekker vaak kijken! 😊

 2. Nova (4) is een groot Casper en Emma fan. Ze heeft alles gezien, met oude en nieuwe hoofdrolspelers 😉 en heeft de films op dvd voor in de auto. Ook voor het slapen zing in het Casper en Emma liedje voor haar en improviseren we de naam van “ droom maar over papa/ vriendinnetje Lily / opa / oma… “ etc. Deze dvd zou ze geweldig vinden! Mag ik haar verrassen? Of mag de Sint dat doen? 🙃 gr dorien

 3. jaaaaa super super super leuk! mn zoontje van 4 jaar kijkt hier heel vaak naar 🙂
  hij is bijna jarig dus dat zou dan een leuk kadootje voor hem zijn!

 4. Mijn jongste dochter heeft alle afleveringen en films gezien van Casper en Emma. Ze wilt heel graag ook een pratende knuffel😂. Als ik mag winnen zal deze grote fan super blij zijn. En ik vind het stiekem ook erg leuk. Alleen vind ik de eerste Casper en Emma nog steeds de leukste😀.

 5. Ik doe graag mee voor mijn dochter Merel. Ze is gek op Casper en Emma. Deze film samen in de bioscoop gezien. Het zou te gek zijn om deze op dvd te krijgen.

 6. Dit zouden mijn meiden geweldig vinden! Eindelijk het nieuwe avontuur op DVD. De serie en de andere films zijn hier al aardig grijs gedraaid. Dus een welkome aanvulling!

 7. Mijn dochtertjes zijn dol op casper en emma, ze hebben zelfs en knuffel van mevrouw konijn. Ik denk dat ze deze dvs geweldig zullen vinden

 8. Mijn jongste kleindochters kijken thuis graag naar Casper en Emma.
  Het lijkt mij leuk om hen deze dvd te laten zien ,bij mij, op een woensdagmiddag.
  Denk dat ze hem wel vaker willen zien. Zo gaat dat met kinderen, ze krijgen er nooit genoeg van.
  Ik volg op Bloglovin en loot graag mee.

 9. Jaaaa leuk! Mijn dochtertjes kijken heeeeeeel graag naar Casper en Emma. De andere films hebben ze ook gezien. En kijken ze nog steeds bijna iedere dag. Deze nieuwe film willen ze ook zo graag zien. Helaas niet de mogelijkheid gehad om naar de bios te gaan. Dus zo leuk dat de dvd er nu is. Ik doe heel graag mee

 10. Ooowwww die zou mijn dochtertje Tess heel graag hebben🍀
  We zijn deze film in de bioscoop gaan kijken en ze heeft ontzettend genoten. De andere Casper en Emma films en de serie worden hier elke dag gekeken!

 11. Wij kennen Casper en Emma eigenlijk nog helemaal niet, maar ik hoor er zo veel goeds over dat wij het ook maar eens moeten gaan kijken. Dus ik maak graag kans.

 12. wat leuk voor onze dochter.
  onze dochter van 14 maanden vindt het geweldig om films te kijken en deze lijkt me ontzettend leuk ik doe mee voor 5-12

 13. Míjn kleine meid kijkt heel graag naar Casper en Emma waarschijnlijk omdat ze zich zo herkent daarin dat je knuffel overal mee naar toe gaat

 14. Onze dochter van 3 is helemaal gek van Casper en Emma en kent alle afleveringen uit haar hoofd. Ze vind het heel leuk om mee te praten en de verhaaltjes met haar knuffels na te spelen. Het zou dus fantastisch zijn voor haar om deze film te winnen.

 15. Ja voor ons zoontje die kijkt dit altijd op youtube. Hij zingt de liedjes mee en ik moet zelfs het liedjes wat ze voor het slapengaan zingen voor hem in bed. Zou hij superleuk vinden!

 16. Wat leuk! Mijn dochter en ik kijken graag samen naar Casper en Emma op ons wekelijks filmavondje onder het genot van wat lekkers! #qualitytime
  Kortom, ik doe graag mee.

 17. Mijn zoontje van bijna 5 is helemaal into de gemeime plekken, avonturen, piraten, ridders, soldaten, politke, brandweer en speelt liefst elke dag de hele dag met zijn buurmeisje! Dat omdat hij niet de hele dag filmpjes mag kijken hihi, tv kijken en avonturenfilmpjes zijn geweldig!
  Denk dat hij casper en emma erg leuk zal vinden. Dochter van 2 begint nu ook echt rollenspel, boekjes en filmpjes te begrijpen en na te doen, superleuk!

 18. Mijn zoon is gek op Casper en Emma en samen Met ons buurmeisje lijkt hij wel een beetje op casper en Emma, ook heeft hij door de films geleerd dat je knuffel mee nemen naar school niet gek is,deze zit dan ook steevast in zijn rugtas mee naar school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.