Begin dit jaar kwam nu al één van de leukste films van 2019 uit in de bioscopen. Helaas was het ook meteen het einde van de trilogie Hoe Tem je een Draak. Wij hebben genoten van deze film en met een traan afscheid genomen van Hikkie, Tandloos en de inwoners van Berk. Gelukkig niet voor lang, want vanaf 5 juni is deze film ook verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray (3D) en DVD. Wij mogen alvast 2 exemplaren verloten.

Hoe-tem-je-een-draak-3_st_13_jpg_sd-low

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking Hikkie en een echte Helleveeg-draak Tandloos is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn.

Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld.

Genre: animatie, actie, avontuur
Lengte: 104 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld
Gesproken taal: Originele versie en Nederlands
Cast: Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniel Boissevain (Grimmel).

Winactie 2x DVD Hoe Tem je een Draak 3 is gesloten

Hebben jullie deel 3 ook met veel plezier bekeken of moet je deze film nog zien? Doe dan mee, want ik mag 2x de DVD Hoe Tem je een Draak 3 verloten.

De winnaars zijn

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Hoe Tem je een Draak 3

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

47 Comments on DVD Tip| Hoe Tem je een Draak 3

 1. Ik hou van schor en mor. Die volwassenen humor dan in een film. Ik heb wat om hen gelachen in de bios. . M’n dochter vraagt elke week wanneer deze nou uitkomt. Dat de hem nog eens kan kijken. Want de serie en films kunnen we dromen.

 2. Ik heb nog geen favoriet, want ik kende deze film nog niet.
  Maar binnenkort wijs ik mijn favoriet aan, misschien.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor mijn kleinkinderen.
  Zij zijn ook benieuwd naar deze dvd.

 3. Oh wat leuk, dat wordt weer feest op de bank, lekker weer een nieuwe film kijken. Tandloos vinden ze hier wel heel erg leuk.

 4. Superleuk, deze dvd zou goed van pas komen tijdens de autorit naar Oostenrijk deze zomer! Mijn meiden zijn dol op hun favoriet Hikki!

 5. De hemelfeeks <3 zo mooi om die chemie tussen Tandloos en haar te zien… daarom graag kans op de DVD om lekker vanuit de bank nog een aantal keer deze prachtige film te bekijken. Ik zou de DVD graag als verrassing aan mijn zoontje willen geven.

 6. Zonder twijfel wordt hier Tandloos geroepen door mijn kinderen! Lachen, gieren en brullen doen ze om hem. Loving him 😍Fingers crossed 🍀

 7. Ik vind Vissepoot altijd zo aandoenlijk, zo enthousiast, liefdevol en een beetje klungelig.
  Mijn oudstedochter van 10 vindt Hikkie en Astrid leuk, oehlala.
  Mijn jongste dochter vindt de tweeling hilarisch.

 8. Ik doe heel graag mee, mijn 3 kleinzoontjes Kaylen, Daley en Casey heb ik een leuk shirt gekocht van deze film. Hoe leuk zou het zijn, om de dvd te winnen. Gezellig bij oma op de bank naar deze leuke film kijken.

 9. Ik doe graag mee voor mijn dochter wiens favoriete draak (uiteraard) Tandloos is. Al moet ik zeggen dat ze bij beelden van de witte evenknie wel al begint te twijfelen over wie de rol als favoriet mag vervullen!

 10. Oooh wauw super leuk mijn zoon vind tandloos de leukste inwoner van berk wij hebben de film helaas nog niet gezien vandaar dat we graag een kansje wagen zo dat daar verandering in komt 🐲

 11. Lijkt me heel leuk voor mijn zoon en dochter om samen deze film te kijken. Onze favoriet is toch echt Tandloos, een superleuke draak.

 12. Hikkie is onze favoriet omdat hij zo lief en zorgzaam is maar stiekem ook onzeker en toch alle stoere uitdagingen aangaat met zijn draak tandloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.