Nu het vakantie is, merk ik dat ik mijn vriendinnen een stuk minder zie en spreek. Tijd dus voor een gezellige meidenavond uit. Etentje, cocktails en een heerlijke romcom in de bioscoop. De keuze deze zomer is dan ook de film Juliet, Naked! Even lekker wegzwijmelen bij Ethan Hawke en lachen omChris O’Dowd 🙂 Doe mee aan de winactie en maak kans op 2 bioscoopkaartjes en de feel good DVD The Meddler.

Winactie Juliet, Naked

Het Verhaal

Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf. JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft.

Juliet, Naked Juliet, Naked Juliet, NakedJuliet, Naked Juliet, Naked

CastRose Byrne, Chris O’Dowd, Ethan Hawke
ProducentAlbert Berger, Ron Yerxa, Barry Mendel, Judd Apatow, Jeffrey Soros
RegisseurJesse Peretz

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).
De film draait vanaf 16 augustus 2018 in diverse bioscopen in Nederland.

Juliet, Naked Juliet, Naked

Winactie Juliet, Naked bioscoopkaartjes en een DVD is gesloten

Maak 3x kans op 2 vrijkaartjes inclusief de DVD’s van “The Meddler”. Zo kun je ook thuis een lekker avondje voor jezelf (of met vriendinnen) in plannen.

In The Meddler (2015) zien we Rose Byrne samen met Susan Sarandon en J.K. Simmons.  Marnie Minervini (Sarandon) is recentelijk weduwe geworden en vertrekt vanuit New Jersey naar Los Angeles om dichter bij haar dochter (Byrne) te zijn. Met een volle bankrekening en een iPhone op zak, gaat Marnie erop uit om nieuwe vrienden te maken, op zoek naar het geluk en zich eventueel open te stellen voor iemand anders.

De winnaars zijn

Juliet, NakedDe winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
 • Doe ook mee aan de winactie voor kaartjes van de nieuwe film Janneman Robinson & Poeh (ook met Chris O’Dowd als de stem van Teigertje – in de originele versie)

Samenwerking

42 Comments on Juliet, Naked heerlijke Romcom in de bioscoop

 1. Aaah had het er van de week nog over met mn vriendin marina dat het inderdaad weer tojd is voor een heerlijk avondje bios! Tjah een heerlijke romcom gaat er altijd in, mn favoriete filmgenre 🙂 ik doe mee!

 2. Ik zou heel graag naar deze film gaan met mijn vriendin Monique (Deeh).
  Een bios date staat al bijna 2 jaar in de planning, maar het komt er steeds niet van (druk druk druk en dan vergeten wij een datum te plannen). Maar met vrijkaartjes gaan wij er zeker heen!

 3. Dit lijkt me een geweldige film. Ik zou graag met mijn vriendin Eline gaan. Meestal spreken we af met onze kinderen, maar het is ook leuk om eens iets samen te doen.

 4. Leuke film lijkt me (vind de boeken van Nick Hornsby in elk geval zeker leuk). Ik zou graag met mijn nicht Ivonne gaan. Het is ook voor ons al weer een tijd geleden dat we samen iets gedaan hebben.

 5. Ik heb mijn moeder beloofd om na mijn vakantie met haar naar de bios te gaan, nog voor haar verjaardag….dit lijkt me wel een hele leuke!
  Ze verzorgt nu mijn post, plantjes, sproeiert mijn tuin, laat af en toe mijn honden uit als mijn buuv niet kan… Dus reden genoeg om haar een avondje mee te nemen 😍…

 6. Ik doe er graag voor mee, het lijkt mij echt een mooie en goede film. Ik zou er samen met mijn man naar toe willen gaan, gezellig een leuk avondje uit!!

 7. Gezellig met vriendinnen. Een gezellige avond bioscoop met een hapie en een sapie en lekker bijkletsen na een heerlijke film te hebben gezien. We hebben elkaar deze zomer bijna niet gezien dus het wordt tijd om weer af te spreken

 8. Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 9. Samen met mijn man naar deze film mogen lijkt me echt een feestje ! Woensdag 22 augustus ben ik jarig, dit zou dan wel een heel erg leuk cadeautje zijn.

 10. Ik zag vorige week voor het eerst de trailer van deze film en aangezien ik veeeel te weinig naar de bios ga, zou ik graag deze film in de bioscoop willen aanschouwen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.