De komende weken komen er weer veel nieuwe films in de bioscoop. Zo ook dit Noorse verhaal van Solan & Ludwig. In de derde film in de stop-motion trilogie met de geliefde karakters van Flåklypa universe gaan zij op reis naar de maan. Een mooie film voor het hele gezin om te gaan zien in de herfstvakantie. Ik mag 3x 2 vrijkaartjes weggeven.

Solan & Ludwig gaan naar de maan

Het verhaal

Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland. Tijdens de gewaagde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda’s onthuld en niets verloopt zoals het moet lopen… Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig!

Genre: kinderfilm, familiefilm
Lengte: 80 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Stemmencast: Dennis Willekens, Hero Muller, Mitchell van den Dungen Bille, Rutger le Poole, Frédérique Sluyterman van Loo, Lucas Dietens en Frank Hoelen
Regisseur: Rasmus A. Sivertsen

Winactie 3x 2 vrijkaarten Solan & Ludwig gaan naar de maan

 • Bezoek deze pagina Generation Discover Festival, alles over wetenschap en techniek en vertel mij de kleuren zones op het festival en het thema (ik snap dat je het antwoord ook kunt vinden bij de reacties van de andere deelnemers, maar door de klikken op bovenstaande link help jij mij enorm om mijn blog te verbeteren en laten groeien 😉 )
 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Niet verplicht, maar een like voor Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 8 oktober. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Solan & Ludwig gaan naar de maan

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

26 Comments on Winactie | Solan & Ludwig gaan naar de maan

 1. De zones zijn rood, blauw en groen. Thema is leven in 2050. Mijn zoon zou dit festval fantadtisch vinden, maar vanuit onze woonplaats is het helaas 3 uur rijden 😕.
  Deze film bezoeken zou ook heel leuk zijn. In de kerstvakantie zagen we Solan en Ludwig voor het eerst, met film over sneeuw. En dat was heel leuk.

 2. Thema: het leven in 2050. In de rode zone is de thema wonen, in de blauwe zone gaat het om “verplaatsen”,in de groene zone gaat het op produceren

 3. Het festival is verdeeld in 3 zones. In de rode zone is het thema wonen. In de blauwe zone gaat het om ‘verplaatsen’. In de groen zone gaat het om produceren.

 4. In de groene zone gaat het om produceren, in de blauwe zone gaat het om verplaatsen, in de rode zone is het thema wonen.

 5. Het leven in 2050, kleuren rood voor wonen, groen voor produceren, blauw voor verplaatsen.

  Op de link geklikt!
  Wij doe graag mee, leuk voor de herfstvakantie!!

 6. Het festival heeft als thema: ´Het leven in 2050´ en is verdeeld in 3 zones, rood (wonen), groen (produceren) en blauw (verplaatsen).

 7. Thema: ‘het leven in 2050’
  rood (wonen)
  groen (produceren)
  blauw (verplaatsen)

  Super leuk om met mijn neefjes naar toe te gaan!

 8. Ik waag graag een kans voor deze leuke prijs!
  Het thema is: Het leven in 2050.

  De kleuren zijn rood, groen en blauw.

  In de rode zone is het thema wonen.
  In de groen zone gaat het om produceren.
  In de blauwe zone gaat het om ‘verplaatsen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.