Ook bij Buurman en Buurman is het winter geworden en ze bereiden zich voor op kerst. Het zouden Buurman en Buurman niet zijn als dat niet helemaal zou gaan zoals ze van te voren hadden bedacht. In de nieuwe bioscoopfilm Winterpret kun je weer lekker lachen om de gekke ideeën van de buurmannen. Ik mag ook nog eens 2 kaartjes weggeven voor deze film!

Winterpret met Buurman en Buurman in de bioscoop

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn.

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Stemmen Cast: Kees Prins en Siem van Leeuwen
Regisseur: Marek Benes

Genre: kinderfilm, familiefilm, animatie
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL

Vanaf 6 december is de film te zien in de bioscopen in heel Nederland.  Buurman en Buurman komen zelf ook langs in de bioscoop! Ontmoet de buurmannen en ga met ze op de foto in de volgende Pathé bioscopen:
Pathé Spuimarkt  – Zaterdag 01 december (12:00 -12.30 uur)
Pathé Haarlem – Zondag 02 december (12:00 – 12:30 uur)
Pathé Ede – Zondag 09 december (12:00 – 12:30 uur)

WINACTIE 2 KAARTJES VOOR BUURMAN & BUURMAN WINTERPRET GESLOTEN

Ik heb voor jullie 2 kaartjes liggen om deze film zelf te gaan zien in de bioscoop! Doe mee met de winactie en wie weet stuur ik ze je wel toe.

Gefeliciteerd!

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere lopende winacties

Advertenties

40 Comments on Winterpret met Buurman en Buurman in de bioscoop

 1. Is de winactie voor een willekeurig Pathé bioscoop of alleen de 3 bovenstaande? Als het ook kan bij een ander locatie mogelijk is dan waag ik graag een kansje voor mijn zoon. Het liefst drink ik warme chocolade melk met slagroom in de winter. Oefff ik ben niet helemaal eerlijk merk ik. Het bij mij eerder slagroom met warme chocolade melk 😋

 2. We liggen altijd in een deuk van buurman en buurman dus hier maken we graag kans op. We gaan graag naar het bos in de winter, heerlijk frisse neus halen en mooie schatten in huis halen
  Als er sneeuw ligt maken we graag sneeuwpoppen en gaan we er met de slee op uit

 3. Leuk!! Ik doe graag mee met je actie. In de winter ga ik graag diverse kerstmarkten en -shows af en bak ik het even wat vaker lekkerr dingen dan anders haha.

 4. Heerlijk door het bos struinen en dan na de wandeling in het restaurant neerploffen en daar genieten van een grote mok met warme chocolademelk!!Nmonnomnom Loving it 😍Fingers crossed 🍀

 5. Gave actie Mama’s Liefste. Hier 2 heel grote Buurman & Buurmans fans. Daan en Stijn willen er heel graag heen. 😍😁🤞🍀

 6. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij kan hier uren na kijken.

  Wat wij graag in de winter doen is veel koekjes bakken, tenten bouwen binnen en een heerlijke wandeling in het bos en hopen op veel sneeuw!

 7. Wij vinden het heerlijk om tijdens de koude donkere dagen gezellig naar de bioscoop te gaan. Deze film lijkt ons zo grappig. Dus we loten graag mee! 🙂

 8. Ik maak graag kans, mijn peuter is dol op de buurmannen.
  In de winter, als het gesneeuwd heeft, ben ik dol op sleeën. Vroeg in de ochtend, in de verse sneeuw, warm aangekleed, met peuter een tochtje maken. Heerlijk.

 9. Superleuk om met mijn zoontje Daley heen te gaan. Hij is een superfan van buurman en buurman. Vorige maand voor het eerst naar het theater geweest met papa naar de voorstelling van Buurman en Buurman en het zou heel leuk zijn om nu ook voor het eerst naar de bios te gaan naar Buurman en Buurman. In de winter zitten we graag met ons grote gezin lekker warm binnen met warme chocomel met slagroom gezellig samen een film kijken.

 10. Mijn kleinzoon is helemaal Buurman en Buurman gek.
  Deze film wil hij natuurlijk ook graag zien.
  Voor hem doe ik dan ook mee.
  Het liefste wat ik doe in de winter is spelletjes doen en 1000 stukjes puzzels maken en genieten van een leuke dvd, liggend op de bank. Of naar de Bios. Lekker knus.
  Ik ben niet zo’n buiten mens in de winter.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en waag een kansje voor een bioscoopje.

 11. Ik houd van de winter! Als januarikind misschien ook niet zo vreemd. Heerlijk als het vrieskoud is buiten met een zonnetje erbij! Het liefste ga ik schaatsen, maar tegen een sneeuwballengevecht zeg ik ook geen nee, of lekker een stukje wandelen met de slee, heerlijk. Ik doe graag mee voor de bioskaartjes, want mijn kleuterzoon ligt altijd helemaal in een deuk om deze twee buurmannen

 12. Hoi hoi,

  Mijn kleindochter kon pas praten en zag ze de afstandsbediening en gaf ze me die, en zei ze blijkbaar A-JE-TO maar ja. Wist ik veel haha. Ik ga hard voor deze fan duimen!

 13. Graag doe ik mee voor mijn kleine nichtje van 2 samen met tante naar de kleuterbioscoop voor het eerst zou ze vast en zeker geweldig vinden.

 14. Wij vinden het super om sleetje te rijden…maar ja dan moet er wel snel liggen… Als dat niet zo is, zou het toch leuk zijn om van de sneeuw te genieten, dus buurman en buurman te zien stuntelen in de sneeuw in de bios 😉

 15. Ik doe graag mee. Spelletjesmiddagen doen wij graag in de winter! Als het koud is buiten, doen wij gezellig memory, mens erger je niet en andere gezelschapsspelletjes!

 16. De jongens vinden Buurman en Buurman prachtig, ze liggen helemaal in een deuk als ze een dvd van Buurman en Buurman kijken, doe graag voor ze mee !!! 🙂 Groetjes van, Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.