Wie is er eigenlijk niet groot mee geworden, speelgoed van Vtech. Dit jaar bestaan ze dan ook al 25 jaar. Omdat te vieren is er op 1 november een speciale Vtech 25 jaar bloghop. 25 dagen lang vertelt steeds een andere blogger een mooie Vtech product en maak je kans hierop. Vandaag zijn we bij dag 16 aangekomen en mag ik een Little Love Lily – Kruip met mij Baby aan jullie voorstellen.

Vtech 25 jaar bloghopVTech bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. In de maand november is er gestart met de Vtech 25 jaar Bloghop met daarin 25 winacties met VTech producten, op maar liefst 25 verschillende blogs. Hop elke dag door naar een andere mamablogger en maak overal kans op mooie Vtech prijzen. Wellicht heb je gisteren al meegedaan bij MamaScrapelle waar je een K3 muziekspeler kon winnen. Morgen is de beurt aan Batboy, die een Cars 3 Tablet voor je in petto heeft.

Little Love Lily – Kruip met mij Baby

Ken je Lilly al, uit de Little Love collectie? Deze schattige pop is dol op kruipen en spelen. Klap in je handen, schud de rammelaar of druk op de toetsen om Lily te laten kruipen en spelletjes te spelen. De 10 vrolijke melodietjes en 3 gezongen liedjes dragen bij aan nog meer speel- en kruipplezier! Aan haar knipperde mutsje kun je zien hoeveel plezier ze heeft.

 Vtech 25 jaar bloghop - Little Love Lilly - Kruip met mij Baby

Interactieve Pop

Little Love Lilly is niet zomaar een pop. Doordat zij kruipend door de kamer gaat, moedigt zij de allerkleinste om gezellig achter haar aan te kruipen. In de doos bij Lilly zit ook een rammelaar. Wanneer je deze rammelt of in je handen klapt, reageert Lilly daar vrolijk op.

Op haar billen zitten 4 knoppen voor verschillende activiteiten. Zo is daar Dierenpret, waarbij Lilly haar lievelingsdieren na doet en je leuke weetjes over ze weet te vertellen. Met de Volg Mij knop, kruip, dans of loop je met Lilly mee zo lang de muziek speelt. Stopt deze, dan staat iedereen stil. Ook is er een Praat & Speel knop. Lilly vertelt je dan vrolijke rijmpje, zegt lieve zinnetjes en vraagt je om het haar te spelen. Tot slot is er de Kruip-speelknop. Hierbij zingt Lily een liedje en begint te kruipen als je met de rammelaar rammelt of in handen klapt.

  

Winactie Vtech 25 jaar bloghop is gesloten

Gefeliciteerd

Winnaar Vtech Hop

De winnaar zal ik persoonlijk mailen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal de op niet voor Sinterklaas bij de winnaar kunnen zijn

Doe ook mee aan de winactie van gisteren en maak kans op een Dooky naar keuze

141 Comments on Vtech 25 jaar bloghop; Little Love Lily – Kruip met mij Baby

 1. Wat super leuk zeg!! Heel graag voor onze dochter die een hele lieve grote zus is voor haar zusje van 2 maandjes oud. Kan ze ook zelf even moederen <3

 2. daar gaat menig meisjeshartje sneller van kloppen
  #duimen dat sinterklaas hem bij mijn kleindochter in haar schoentje mag stoppen

 3. Ik doe heeeeel graag mee. Mijn dochtertje is nu pas 4 weekjes oud, maar hoe gaaf is het als ze opgroeit met deze lieve pop. Duimen 🍀🍀🍀🍀🍀

 4. Aaaaaah yes!
  Ik hop al van dag 1 mee maar er zijn vooral dingen voorbijgekomen die we of -al hebben 😀
  – niet echt bij lijn meisje passen

  Deze is haar op het lijf geschreven!
  Ik waag een kansje voor mijn kleine mini-me poppenmoedertje!

  Volgen deed ik al! 😇

 5. Wil heel graag mee doen voor mijn jongste dochter. Een echte poppenmoeder en mijn oudste dochter gaat deze ook leuk vinden al is het alleen maar vanwege het kruipspellentje wat ze nu speelt met haar zusje. Ga duimen voor mijn meisjes.

 6. Deze zou ik heel graag winnen voor mijn zoontje van 14 maanden. Hij krijgt namelijk binnenkort een zusje en zo kan ik hem wat voorbereiden op haar komst en heeft hij een eigen baby als hij even niet met zijn zusje kan spelen.

 7. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Ze is nu bijna 4 maanden en begint al een beetje te ‘spelen’. Hoe gaaf als zij met deze pop kan leren kruipen straks!

 8. Ik doe heel graag mee voor onze jongste dame Lotus. Ze is 3,5 jaar oud en daarmee de jongste van het stel. Ze zou nog dol graag een broertje of zusje krijgen. Helaas zit dat er niet meer in. Dus zou dit extra leuk zijn. Zo kan ze echt moederen😍

 9. Jaaaaa!!! Daar is ze dan. Al vanaf het begin aan het duimen dat Little Love Lilly voorbij zou komen in een winactie. Mijn dochter van 4 is een echte poppenmama. Alleen als ze met haar poppen bezig is, kan ze zich een tijdje vermaken. De rest van de dag stuitert ze door het huis en kan ze geen minuut stil zitten. Ik geniet dus ook heel erg van haar poppenmomentjes ;). Samen met haar grote zus heeft ze vorig weekend vast haar verlanglijstje gemaakt. En met stip bovenaan stond deze schattige pop, want ‘mama, deze pop kan gewoon echt kruipen’. We hebben al de Vtech little love pop praat met mij en het interactieve van de Vtech poppen vind ze echt geweldig. Nu dus maar duimen dat ik de gelukkige winnares mag zijn en haar kan verrassen met dit schatje.

 10. Mijn kleindochter Evy, die dagelijks bij mij is, is zo’n poppenmoedertje, zo lief!!!Hier wordt zij heel erg blij van. Ik ga heel erg hard #duimen

 11. Super leuk ik doe graag mee voor me meisje die is gek op poppen.. Ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila)

 12. Zo leuk! Sinds Fenne in juli een zusje heeft gekregen, loopt ze de hele dag heen en weer met poppen en knuffels. Die moet een boertje doen, die heeft een vieze stinkluier en soms moeten ze ook echt huilen volgens haar. 😉 Ik doe graag mee!

 13. Wat leuk! Erg leuk voor onze Merel van 2,5 jaar… en straks voor haar zusje Nikki van bijna 3 maand. Wie weet gaat Nikki dan wel snel kruipen..

 14. Ik doe mee voor mijn kleine meisje Nikki van 8 maandjes oud. Ze probeert te kruipen maar het lukt nog niet. Dit zou natuurlijk een fantastisch kado zijn zodat ze kan leren kruipen!

 15. Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje dat nu net zelf kan stappen. Ze houdt enorm van popjes, dus ze zou het zeker fijn vinden 🙂

 16. Dochtertje Hélena wordt bijna drie en is al een “flinke meid”, weet wel heel erg zeker dat ze euforisch zou zijn bij het mogen krijgen van deze pop!

 17. Wauw die is super leuk!! Ik doe heel graag mee voor ons meisje Eva 😍 die nu graag met de babypop van mama speelt zodat ze nu ook haar eigen popje heeft

 18. Wat super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje luna die heel graag lily wil zorgen.
  Ze zou heel graag een zusje willen maar helaas zit dat er voor deze mama niet!
  Wat zou het leuk zijn haar te mogen verrassen met lily.

 19. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die over 3 dagen 3 wordt ze is een hele lieve poppen moeder voor haar pop ze is eeg zorgzaam voor haar me dochtertje Zeineb heeft nog veel liefde over dat ze dat graag aan Liliy zou willen geven dus duimen maar dat ze na ons mag komen ik volg je op de blog en op fb en ig

 20. Doe heel graag mee voor onze dochter Yara. Ze is helemaal gek van baby’s, geeft ze eten en drinken en schone kleren. Dan op bedje en lekker slapen. Hopelijk kan ze binnenkort met Lilly spelen en haar heerlijk verzorgen, dat zou ze wel super cool vinden

 21. Ik doe graag mee voor mijn 4 jarige meisje noa. Ze is altijd zo zorgzaam. Voor poppen zorgen vind ze geweldig en ook voor mama die nu ziek is :(. Zou een leuke verrassing zijn voor haar 5e verjaardag in januari. 🍀

 22. Gefeliciteerd VTech! Dit is wel een hele mooie prijs! Echt een super leuk cadeau voor mijn dochtertje! Hopelijk zit het binnenkort in de zak van Sinterklaas. We zullen duimen!

 23. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Ze is 18 maanden oud, maar door vele ziekenhuisopnames en een beperking begint ze nu net te tijgeren. Wat zou het leuk zijn als deze schattige pop haar helpt de wereld te ontdekken

 24. Geweldig! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Lucy. Zij is echt een poppenmoedertje. Omdat haar oudere zus daar echt niets om geeft, hebben we dus ook nog niet zoveel poppen in huis, haha.

 25. Mijn zoontje zit nu in zijn baby na doe fase en kruipt weer helemaal door de kamer. Wat zou het gezellig zijn als hij dat samen met Lily kan doen.

 26. Wauw!! Ik doe mee vd jongste vd 3… Ze is een meisje van 6 maand. Kan ze straks mooi achteraan kruipen en heb ik gelijk een mooi Sint kado!

 27. Leuk leuk! Wij doen mee.. de eerste Sinterklaas voor ons meisje dat ze het beetje beseffen gaat. Lauren is vandaag 19 maanden! Duimen maar:)

 28. Ik doe mee voor Daantje. De 3 jarige dochter van een vriendin van mij. Haar mama is in verwachting van een tweeling dus zij wordt in december grote zus. Ze is nu al druk aan het oefenen om mama mee te kunnen helpen. Voor haar zou deze ook geweldig zijb

 29. Hoi hoi,

  Ik volg je al een tijdje overal. Mijn Twitternaam is alleen Clautle 35 geloof ik. Ik heb deze dit jaar pas weer aangezet. 7 jaar later. Ik doe mee voor mijn koek kleindochter.

 30. Ik doe heel graag mee voor oppenmoeder Yfke (3). Zij roept de hele dag: ‘Ik ben moeder!’ En stopt haar baby in bed en kleed het aan. Ze is oergenoeglijk met haar babypop en haar moederhart is zo groot: daar past best een broertje of zusje bij 😉

 31. Wat een cutie😍 ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje. Mijn dochtertje heet toevallig ook Lilly💕 Lilly is een echte poppenmama en wat zou het gaaf zijn haar tijdens se feestdagen te mogen verrassen met deze mooie pop en naamgenoot

 32. Voor mijn lieve dochter Floor. Nou ja….eigenlijk voor mezelf. Dan kan zij met deze prachtige V-tech pop spelen en laat ze haar broertje die net kan kruipen heel even met rust 😂. Ze is dol op hem en laat dat het liefste de hele dag aan hem zien, ook als hij daar even niet van gediend is. Een eigen baby zou ze super vinden!

 33. Wauw deze is te gek en ja staat ook zeker op het verlanglijstje van onze 6 jarige elise. dat is echt een poppenmoedertje; ze heeft er veel maar nooit genoeg want het liefste speelt ze schooltje of kinderdagverblijfje (haha). Zo’n leuke pop die wat extras kan heeft ze nog niet dus deze zal ze echt geweldig vinden!

 34. Oh wat een prachtige pop 😍 mijn 3 dochtertjes zijn echte poppenmoedertjes. Deze pop zou hier dan ook volop vertroetelt worden 💗💗💗

 35. Deze leuke pop zal mijn dochtertje geweldig vinden. Ze heeft sinds kort een lief klein nichtje gekregen. Sindsdien vindt ze het nog veel leuker op met de pop en poppenspulletjes te spelen. Maar zo’n mooie pop als deze van Vtecht, die bijna net als een echte baby is, die heeft ze nog niet. Dus ik waag graag een poging voor haar!

 36. Graag wil ik V-Tech van harte gefeliciteren met het 25 jarig bestaan en ik hoop dat ze nog vele jaren leuk speelgoed gaan maken voor alle kinderen.
  Voor mijn kleindochter van vijf jaar doe ik graag mee, voor deze schattige kruipende pop.
  Denk dat ze heel blij zou zijn met deze pop , als ze die als cadeau bij ons onder de Kerstboom zou vinden.
  Graag doe ik mee en volg je op bloglovin.

 37. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze vindt het heerlijk om met poppen te spelen en ik zou haar graag met Sinterklaas willen verrassen..

 38. Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Ze is nog jong, maar al heel geïnteresseerd in poppen en ik weet zeker dat ze deze geweldig gaat vinden!

 39. Ik doe heel graag mee voor Féline! Ze is dol op de poppen sinds kort pas, net nadat ik al het een en ander in huis had opgeruimd gaat ze interesse tonen erin..
  Ze zal heel goed voor de pop zorgen heeft ze beloofd. Ze wil namelijk heel graag mama mama dokter piet worden en dan is ze in elk geval alvast 1 keer mama.. ( sja kinderlogica he..)

 40. Ik wil ook graag een kansje wagen. Het dochtertje van mijn vriendin heeft hem bovenaan haar wensenlijstje staan. Het zou toch super zijn om haar daar mee te mogen verrassen.

 41. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje van 2 die nu al een geboren moeder is voor een popje. Ze heeft Vorig jaar een popje gehad voor dr verjaardag en die is helaas al versleten doordat hij overal mee naar toe moest en ze er de hele dag mee in de weer was.

 42. Wat is ze leuK!!
  Toen ik een klein meisje was speelde ik niet met poppen, ik heb er nooit een in bezit gehad (mijn zusjes wel). Ik had er niets mee.
  Ik zie nu bij mijn dochter dat ze het erg leuk vindt om mee te spelen. Bij haar nichtje of bij oma thuis gaat ze direct op de pop af. Ze werd afgelopen oktober 1 jaar en ze kreeg een pop op haar verjaardag. Zo’n vrij simpele zachte pop, ze speelt er onwijs leuk mee. Pakt zelf het flesje om haar eten te geven. Grappig hoe een kind zichzelf dat aan kan leren.
  Ik denk dat deze pop onwijs in de smaak zal vallen. Ik zou het een super cadeautje vinden voor mijn dochter Fenna.

 43. Hier doe ik ook graag mee.
  Niet voor 1 kindje maar voor twee!
  Grote broer en kleine zus.
  Dubbel zoveel Sint cadeautjes dus.
  Hopelijk ook dubbel zoveel pret
  Als ze hun schoen hebben gezet!

 44. Ik heb 2 dochters die allebei héél graag moeder willen worden later als ze groot zijn. Alvast oefenen met Little Love Lily, dat zou geweldig voor ze zijn!!

 45. Wat schattig!!! Ik doe heel graag mee voor mijn jongste, Merel. Haar oudere broer en zus spelen veel samen en Merel speelt eigenlijk altijd alleen (leeftijdsverschil), hoe leuk zou het dan zijn wanneer zij haar eigen vriendje krijgt in de vorm van deze pop? Kunnen ze gezellig samen door de kamer kruipen 🙂

 46. Ik doe mee voor ons meisje
  Mag toch ook wel he
  Ik gun het haar zo om met deze pop te knuffelen
  Het is eeen poppenmeisje dus heel graag
  En wat zal ze dan blij zinn met sinterklaas

 47. Ik doe graag mee voor Iris (bijna 2) die gek is op poppen ze heeft er zelf nog geen 1 en loopt nu de hele dag met die van haar grote zus rond.

 48. Ohhh wat is ze leuk!! Ik doe mee voor mijn meisjes Phileine van 4 en Sophia van 8 maanden.Zo kunnen de zusjes samen spelen met iets wat van beide is en ze beiden leuk vinden. Wij gaan natuurlijk heeel hardduimen😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.