Deze zomer laat ik een aantal gastbloggers aan het woord om te vertellen over hun passie in hun leven. Kimberly vond haar passie in haar leven nadat zij haar zoontje na ruim 17 weken zwangerschap verloor. Een gebeurtenis die voor veel pijn en verdriet zorgde, maar uiteindelijk ook in haar eigen coachingspraktijk Lief Gedragen. Vandaag haar verhaal over groot verdriet en passie.

Zomer Gastblog | Kimberly van Lief Gedragen

Van groot verdriet…

Nadat wij onze dochter kregen wilden we al snel een tweede kindje. Er veranderde alleen van alles op mijn werk en daardoor stelden wij uit. Op een gegeven moment begon onze kinderwens wel erg te kriebelen en we gingen voor een tweede kindje.

In Italië kwam ik erachter dat ik weer zwanger was maar bij de echo bleek het kindje niet levensvatbaar te zijn. We waren verdrietig maar nadat we eerder al een miskraam kregen hadden we ons overal op voorbereid. Al snel bleek ik weer zwanger en dit kindje was heel sterk! We begonnen ons over te geven aan onze zwangerschap en genoten. Totdat alle alarmbellen gingen nadat ik de bloedtest had gedaan. Uiteindelijk verloren wij ons zoontje na een zwangerschap van ruim 17 weken. We hebben er alles aan gedaan om hem te redden. Maar helaas heeft dat allemaal niet geholpen.

Lees ook: Kell-Antistoffen

Na het verlies van onze zoon was ik enorm zoekende naar de balans in mijn leven. Onze kinderwens was ten einde en ik moest daar mijn weg in zoeken. Ik ging naar de POH-GGZ maar het praten was niet de oplossing voor mij. Wel op dat moment maar ik miste later nog iets. Ik ging zelfs naar een healer en dat was voor mij heel goed omdat ik weer in contact kwam met mijn emoties. Ik kreeg weer focus en merkte dat ik al heel lang niet meer gelukkig was in mijn baan. Al 12 jaar werkte ik in de zorg en ik paste niet meer in de veranderde zorg.

… naar passie

Na het verlies van ons zoontje kwam ik in contact met Miriam van Kreij die een opleiding voor Miskraambegeleiders opzette. Ik ben deze opleiding gaan volgen omdat er iets goeds moest voortkomen uit het verlies van onze zoon. Andere vrouwen die te maken hebben met zwangerschapsverlies wilde ik een stem geven en vooral laten weten dat ze hun verlies niet alleen hoeven te dragen.

Lief gedragen

Lief Gedragen

Ik startte met Lief Gedragen: coaching bij zwangerschap. Mijn eigen praktijk en dat vind ik enorm spannend, maar ook zo ongelooflijk fijn! Want nu kan ik op mijn manier vrouwen coachen. Met de handvatten die ik heb meegekregen tijdens de opleiding maar ook uit mijn eigen ervaring en jarenlange werkervaring die ik meebreng.

Liefgedragen Liefgedragen Liefgedragen

Zelf heb ik de bewezen 5 stappen die ik nu coach, ook ondervonden en ik merk dat ik er zelf veel baat bij heb. Naast de coaching die ik bied, heb ik ook per maand met 5 vrouwen een gratis Liefdevol Gesprek. Dat zijn gesprekken die we online hebben met elkaar en waarin ik vrouwen na een zwangerschapsverlies spreek over hun verlies. Daarnaast heeft Lief Gedragen een besloten community voor lotgenoten. Op die manier komen vrouwen op een laagdrempelige manier in contact met elkaar.

Wil jij ook graag in contact komen met iemand die weet wat je doormaakt? Neem dan contact met mij op via Lief Gedragen.

Liefs, Kimberly

Lees ook de gastblog van Lisanne over haar passie voor yoga

Advertenties

15 Comments on Zomer Gastblog | Van groot verdriet naar passie – Lief Gedragen

  1. Wat mooi dat je andere vrouwen kan helpen hiermee! Na mijn miskraam duurde het even een tijd voordat ik weer zwanger kon worden en dat bracht toch onzekerheid met zich mee. Gelukkig kreeg is na de miskraam 2 babies in 1’jaar tijd. Is het tweede kindje uiteindelijk ook gekomen?

  2. Ik vind je zo’n dapper, sterk, lief, mooi mens Kim! En ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat je heel veel vrouwen gaat helpen op deze manier, samen sta je sterker.

  3. Ik heb er gelukkig zelf nooit mee te maken gehad, maar was een super mooi initiatief en bijzonder dat je zoiets verschrikkelijks om hebt weten te buigen tot zoiets moois waar je anderen mee helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.