Wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen dagen gehad. De meiden hebben volop buiten gespeeld en daarbij kwam deze mooi doos met maar liefst 64 kleuren stoepkrijt dan ook goed van pas. We hopen nu op een lange zomer waarin de meiden en buurtkinderen hun mooiste creaties bij ons op de stoep tentoon kunnen stellen. Heb jij ook van die creatieve buitenkinderen? Doe dan mee, want ik mag ook een doos verloten.

Kleurrijk stoepkrijt van Crayola

Wie is er als kind niet groot geworden met buiten lekker stoepkrijten? Zelf had ik 4, misschien 6 verschillende kleuren in een doosje. Hiermee maakten we de mooiste kunstwerken of gebruikten het krijt voor een hinkelbaan of landje-pik. Dat ook het stoepkrijt een revolutie heeft doorgemaakt, blijkt wel uit de nieuwe collectie van Crayola. Niet alleen veel nieuwe kleuren, maar ook krijt met special effects zoals tie dye, neon, neonglitter en glitter. Maar ook zijn er nieuwe sjablonen verkrijgbaar voor de mooiste Manadala Art.

Kleurrijk Stoepkrijt

Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Met een breed kleurenpallet van maar liefst 48 kleuren of 64 kleuren in een doos, kan je elke creatie maar maken die je wilt. In deze megadoos zitten zelfs krijtblokken met glitters en neon. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of wil je helemaal opnieuw beginnen? Geen probleem; met een beetje water veeg je alles zo weer van de straat en ook makkelijk weer uit je kleding.

De dozen Crayola stoepkrijt zijn verkrijgbaar in

Probeer de ideeën uit van de Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus. De Krijtman weet zich wel raad met het stoepkrijt van Crayola:

PB Crayola beeld Kleurrijk stoepkrijt van Crayola

Manadala Art

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

stoepkrijt Crayola mandala
Crayola Mandala Art (6+) Prijs: € 14,99

Wat vonden wij ervan?

De meiden hadden zo’n grote doos met stoepkrijt ook nog nooit gezien. Omdat ze de volgende dag naar de BSO gingen, wilden ze de doos graag meenemen. Met zoveel krijtjes is dat natuurlijk geen probleem en kan iedereen lekker aan de slag. De special effectkrijtjes waren natuurlijk het meest populair, maar ook bijvoorbeeld het zwarte krijt. Nadat de kinderen klaar waren, ging de tuinslag er overheen en was alles weer weg en het plein weer schoon.

Met zo’n doos kom je de zomer wel door! Ideaal om mee te nemen op vakantie, maar gezien de prijs ook echt een leuk verjaardagscadeautje of voor op de BSO.

Winactie Crayola Stoepkrijt is gesloten

Zijn jouw kinderen ook van die kleine Rembrandtjes en van Goghjes in de dop? Doen dan zeker mee met deze winactie, want ik mag de grote doos met 64 stoepkrijtjes ook weggeven.

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

102 Comments on Zomer tip Kleurrijk stoepkrijten met Crayola

 1. Wat een leuke kleuren zeg! Daar kunnen de Kids zeker hele mooie tekeningen mee maken! Ik vind de verschillende roze tinten wel mooi, maar ik ben bang dat mijn jongens daar anders over denken, ha ha!

 2. Wat leuk, zoveel kleuren! Mijn dochter vindt de neonroze heel mooi en mijn jongste zoontje roept rood, hij wil een brandweerauto maken!

 3. Wauw wat een prachtige kleuren! Daar zouden mijn kids superblij mee zijn. Nog meer kleurtjes om het plein te versieren! Vooral de neon kleurtjes zijn geweldig.

 4. Wauw wat gaaf zeg! Mijn meiden zullen dit te gek vinden. Ik doe graag mee. Er gaat hier heel wat stoepkrijt doorheen. Roze is hun favoriete kleur.

 5. Wauw zoo gaaf hier wordt er veel gebruik van gemaakt in de tuin alles is hier versierd🍀

  Graag voor mijn dochter van 4 die wit leuk vind😍😍😍🍀🍀🍀🍀🍀

 6. Jaaaaa mijn dochtertje is helemaal gek op ROZE en als er glitters bij zitten dan is dat natuurlijk helemaal de BOMB🥰🥰 dus wij gaan hard duimen👍🏻👍🏻👍🏻🍀🍀🍀🍀

 7. Wauw, zoveel kleure. Ik hou van lekker krijten. Zeker met dit goede weer. Dan komt stoepkrijt altijd van pas, dus super leuk om te winnen.
  Mijn favoriete kleur is roze.

 8. Super leuk, knalroze vind ik wel heel mooi. Met al die kleuren wordt stoepkrijten vast nog veel leuker. Uk doe graag mee voor mijn zoon en krijt dan lekker met hem mee.

 9. Oh wauw… dat is nog eens fijn… geen tekening meer maken met maar 6 kleuren… terwijl de kids dat niet erg vonden hoor maar dit gaat wel extra geweldig zijn. We gaan hem zeker aanschaffen maar wellicht hebben we geluk dus wacht nog maar even na 30 april haha
  Oja favokleur… de meiden zeggen roze en blauw

 10. Mijn favoriete kleur is roze! Maar ik denk dat mijn jongens daar echt anders over denken 😂.
  Ik denk dat zij voor mooie blauw en groen tinten gaan!
  Zou super leuk zijn om dit voor mijn 3 jongens te winnen!

 11. Waaaauw prachtig! Mijn dochtertje gaat dit super leuk vinden… Haar lievelingskleur is roze/fushia. Alles moet roze of fushia zijn, anders is ze niet tevreden.

 12. Ik loot geaag mee! Daar ga ik mijn dochter heel blij mee maken. Wij houden momenteel erg van de neonkleuren. Roze, oranje, geel. Het mag allemaal…

 13. Donkerpaars vinden mijn meiden een hele mooie kleur, maar die zit er bij stoepkrijt normaal nooit bij!
  Deze doos heeft wel heel veel mooie kleurtjes!

 14. Wat leuk! Ik moest het inderdaad ook doen met een kleurtje of 6 vroeger. Mijn favoriet was toen roze, die was altijd als eerste op. 😉

 15. Jinthe haar lievelings kleuren zijn roze en blauw en rood ze is dol op stoepkrijten dus het zou leuk voor haar zijn als ze stoepkrijten kan

 16. Wat een leuke actie.
  Ik heb 26 kinderen in mijn klas dus ik denk dat de favoriete kleuren aardig verdeelt zijn. Zo’n grote box met stoepkrijt vinden ze vast helemaal geweldig voor het komende seizoen.
  Lekker veel buitenlessen geven, waarbij ze met het stoepkrijt aan de slag mogen 💗 wij gaan duimen!!!

 17. Mijn dochtertje doet sinds het mooie weer niet anders dan buiten kleuren zoals ze het noemt. De voorraad krijtjes daar is ze inmiddels bijna doorheen. Nu is het tijd voor het wat meer professionele werk 😉 daarom doe ik graag mee.

 18. Superleuke set qua kleur! Mijn kleuter is dol op rood, maar dat zit niet standaard bij stoepkrijt. Ik denk dat hij helemaal blij wordt als hij eindelijk een brandweerauto kan tekenen op de stoep, dus ik maak graag kans.

 19. Krijten doen mijn beide kinderen graag, dus aan deze winactie doen we graag mee.
  Mijn lievelingskleur is geel. En in deze doos zie ik verschillende tinten geel, dus dat komt wel goed! Daar gaan mijn kids vast een mooie stoeptekening mee kunnen maken! 🙂

 20. Wat super zeg! Zo’n grote doos met zoveel kleurtjes! Ik loot heel graag mee en blauw is onze favoriete stoepkrijt kleur want die kun ja altijd heel goed zien

 21. Wauw, daar zouden mijn kinderen deze zomer veel plezier van hebben. Altijd leuk om buiten een tekening te maken. Favoriete kleur is paars.

 22. Wij doen graag mee! Mijn dames zijn dol op tekenen en hebben sinds kort stoepkrijten ontdekt. Dus dit zou een aangename verrassing zijn! Rood is de lievelingskleur van mijn jongste dochter en Roze van mijn oudste!

 23. Ik doe heel graag mee voor ons nichtje Tess en onze tweeling Lucas en Eva. Hier kunnen ze de rest van het jaar mee vooruit. Mijn favoriete kleur is een van de neon kleuren 😍

 24. Oooh super leuk mijn zoon is dol op krijten dit doet die dan ook erg graag maar hij krijt ook graag met zijn buurmeisje dan word er van alles gemaakt maar hij maakt vooral racebanen voor zijn auto’s of fiets maar hij maakt ook graag tekening zo als poppetjes maar hij heeft zo weinig kleurtje en dit is natuurlijk veel leuker mijn lievelingskleur is oud roze 😁 en me zoon houd van alle kleuren 😉

 25. Superleuk! Mijn kinderen doen niets liever dan buiten spelen en stoepkrijten, dus ik denk dat ze hier heel blij mee zouden zijn. Mijn lievelingskleur is lavendelblauw, maar of die er ook bij zit?

 26. Wauw !!
  Waag graag een kansje.
  Hier een meisje van 6 bij wie de roze stoepkrijt altijd als eerste op is.
  Cathelijn is dol op stoepkrijt; lekker zelf, met haar grote zus of met alle buurkinderen.
  Ook uit al die te winnen kleurtjes is roze of paars favoriet.

 27. Ik doe heel graag mee aan de actie voor de kinderen in mijn gastouderopvang. Lekker buiten spelen met z’n allen. De lievelingskleur van mijn zoon is oranje. Mijn dochtertje gaat voor roze!

 28. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Daley en mama tekend ook altijd mee! De lievelingskleur van mijn zoontje is blauw en van deze mama turquiose 💙

 29. Leuk … hier in huis 3 kids die dol zijn op stoepkrijten. Sara vindt blauw mooi en broertjes Gijs en Teun gaan voor groen (Er zal vast voor allebei een groen krijtje in deze mooie doos zitten 🙂).

 30. Oh fantastisch er zijn twee neefjes van mij die mooie kunstwerken weten te maken van stoepkrijt. Wat zullen ze hier blij mee zijn. Ik doe heel graag mee. Hun favoriete kleur is blauw.

 31. Wauw 😍. Helemaal geweldig deze doos… Eindelijk meer kleuren, meer realiteit en fantasie… Met 3 kinderen waarvan 2 helemaal dol zijn op krijten.. Kan onze krijtbak wel wat uitbreiding gebruiken.. Met een krijt puntenslijper, en krijtpasser kwamen we al een eind.. Maar met zo’n doos… 😍…
  Favoriete kleur.. 🖤… Zwart eindelijk kunnen de creaties ogen krijgen haha 😂.. Want volgens dochter van 6 kan dat alleen met 🖤

 32. Ik heb hier twee kleine stoep Rembrandjes, die de kleur roze nog altijd de mooiste kleur vinden.
  Regelmatig maken zij van mijn stoep een prachtig schilderij.
  Mij maakt het niet uit, als de regen alles maar weer uitwist.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 33. wat een prachtige kleuren, ik vind het altijd zo gezellig staan het hele terras vol mooie tekeningen, vooral die prachtige paarse kleur!

 34. Leuk leuk leuk! hier zal onze tweeling zoveel plezier mee kunnen hebben beter hier mee krijten op de stoep dan met stiften tekeningen maken op de grond en muur😳😂

 35. Geweldig ik was vroeger gek op stopkrijt, maar de buurvrouw was er nooit zo blij mee!
  Ik maak graag kans om stoepkrijt voor mijn neefje.

 36. Dit zouden mijn kinderen geweldig vinden. Ze zoeken nu altijd stenen om mee te tekenen. Als ze dit stowpkrijt winnen zouden ze een gat in de lucht springen😀

 37. Ik ben zelf dol op roze en glitters!!! Mijn dochtertje ook van roze en blauw en mijn zoon vind oranje en groen mooi. Goeie mix!! Met de goedkope action stoepkrijt is ook niets veilig, de deuren, tegels, fiets, schuur, schutting en als mama even niet kijkt liever ook op de boomstammen haha

 38. Geweldig echt super leuk, daar kan onze eigen klein Picasso zeker goed mee uit de weg, en mooie vrolijke stoeptekeningen mee maken. Zijn favoriete kleur zijn de Neonkleuren, de fleurige vrolijke kleuren hebben zijn voorkeur, maar hij pakt alle kleurtjes wel in zijn handje!!

 39. Wauw! Zo veel mooie kleuren!!! De petrol kleur en alle paarstinten vind ik het allermooiste. En de zwarte is natuurlijk super cool. Hier kan je echt eindeloos samen street art mee maken 😀

 40. Super vet! mijn nichten zouden hier uren zoet zijn met het volkleuren van de muren van onze stal.

  Mijn lieverlings kleur is paars!

 41. Ochhh gaaf mama roepen mijn zoon en dochtertje in koor haha grote glimlach.
  De kleuren van de regenboog
  ❤💜💛💚💙❤💜💛💚
  Doe graag mee voor mijn kindjes..echt gaafff
  Favorite kleur van mijn zoon blauw/geel en dochtertje paars rood roze groen

 42. leuk!!! vroeger mochten mijn zusjes en ik nooit stoepkrijt van onze ouders, ze vonden het maar vies gedoe 🤣 des te leuker vind ik het nu om samen met mijn beide kids helemaal los te gaan op de tegels!! favoriet is hier toch wel blauw!

 43. Wat leuk zeg, mijn dochter van 7 speelt vaak met stoepkrijt! Het meest wordt roze en paars gebruikt. Onze voorraad is altijd snel op, dus we kunnen wel een extra voorraad gebruiken! 😊

 44. Dit zouden mijn kinderen geweldig vinden. Onze tuin is altijd kleurrijk door alle tekening die ze maken. Hiermee wordt het helemaal feest. Mijn dochter is gek op alle kleuren van de regenboog en die zitten hier allemaal in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.