We hebben nog een paar dagen kerstvakantie! Gelukkig is de rust na alle feestdagen weer een beetje wedergekeerd. Maar na een paar dagen bijslapen en een beetje rustig aan doen, is het nu wel weer tijd om er op uit te gaan. Zeker met de storm van gisteren, moeten kinderen zich ook weer even lekker kunnen ravotten. Een bezoekje aan Monkey Town is dan zeker een leuk dagje uit met kinderen.

Monkey Town Indoor Speelparadijs - Een leuk uitje met kinderen Monkey Town is een indoor speelparadijs. Kinderen kunnen er onder andere klimmen en klauteren, door tunnels kruipen, springen op trampolines, glijden, bouwen met superlego en spelen in de ballenbakken. Monkey Town is door heel Nederland te vinden. Dit zijn de verschillende vestigingen van Monkey Town:

*Alkmaar *Gouda  *Rijswijk *Veghel
*Apeldoorn *Groningen  *Rotterdam *Venlo
*Arnhem *Helmond  *Sliedrecht *Voorthuizen
*Bergen op Zoom *IJsselstein *Spijkenisse *Waalwijk
*Bleijswijk *Lanaken  *Tiel *Warmond
*Bussum *Leerdam *Uitgeest *Wijchen
*Den Haag *Leeuwarden  *Uithoorn *Wolvega
*Franeker  *Purmerend *Valkenswaard

 

Monkey Town Purmerend

Monkey Town Purmerend, waar wij vaak heen gaan, is verdeeld in 2 ‘afdelingen’:
– Het babygedeelte (0 tot 4 jaar)
– Het gedeelte voor de grotere kinderen.
Daarnaast kun je bij sommige vestigingen bowlen, lasergamen en/of is er ook een outdoor gedeelte. Iedere dag en/of tijdstip kan het verschillen in drukte. De ene keer is het bijvoorbeeld heel rustig op zondag, terwijl je de andere keer bijna niet naar binnen kan. Het is dus echt een kwestie van rondvragen bij vrienden/kennissen en zelf ervaren wanneer je het beste heen kan gaan. Soms is het ook echt een kwestie van ‘geluk’ hebben.

Monkey Town geeft aan dat ze activiteiten hebben van 0 – 12 jaar. Als je het lasergamen en bowlen meetelt, kan ik me daar wel wat bij indenken. Het klim- en klauter gedeelte vind ik persoonlijk meer geschikt voor 1,5 – 10 jaar. Ik denk dat het voor jongere kinderen te indrukwekkend is en voor oudere kinderen snel te saai wordt. Uiteraard is dit erg afhankelijk van het karakter van je kind en hoe druk het is in de vestiging.

Informatie Monkey Town

Hier even wat meer informatie over Monkey Town, gericht op de vestiging in Purmerend:
Entreeprijzen:
€ 7,- Regulier tarief
€ 4,- Peutertarief (1 tot 4 jaar)*
€ 2,50 Kruipers (0 tot 1 jaar)
Begeleiding (vanaf 18 jaar) gratis! **

* Van dinsdag t/m vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot 4 jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.
**Begeleiding is verplicht

Openingstijden

  • maandag: gesloten
  • dinsdag t/m vrijdag: geopend van 9.00 – 18.00 uur
  • zaterdag en zondag: geopend van 10.00 – 18.00 uur
  • Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn er afwijkende openingstijden.

Al met al is een ochtendje of middagje Monkey Town zeker goed te doen! Naast het ‘vrij spelen’ organiseert Monkey Town ook leuke kinderfeestjes.
Voor meer informatie, ga naar: www.monkeytown.

Samenwerking

25 Comments on Monkey Town Indoor Speelparadijs – Een leuk uitje met kinderen

  1. Ik vind zelf de monkeytown erg groot en onoverzichtelijk en met kleine kindjes word je al snel omver gelopen. Maar ik ben misschien een beetje bevooroordeeld met onze eigen speelschuur 🙈

  2. Toen ik kind was hadden ze dit nog niet maar ben er ooit eens geweest voor de verjaardag van mn zusje, mijn god wat was het daar hectisch en luid! Voor de kinderen zeker top maar of ik het als ouder zou aankunnen.. Dat is een ander paar mouwen! 😀

  3. Potdulleme Diemen is gewoon duurder. toevallig gisteren geweest (is nieuw en staat overigens niet in je lijstje ;-D) 7,50 tarief en voor half 12 4,50. Ik vind het er een verademing, de kindjes kunnen gewoon helemaal los !

  4. Ik ga er heel weinig naar toe. Naar een indoorpark dan. Af en toe gaan we hier in Woerden naar de Pretfabriek, die vind ik iets minder massaal. Omdat we er weinig komen heb ik er ook geen moeite mee als ik er wel een keer zit. Doe het dan voor de kids en als zij genieten dan lukt mij dat die ene keer ook prima : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.