Elke vrouw heeft ze nodig; haar vriendinnen. Of het er nu een hele goede is of een hele squad, met een goede vriendin aan je zijde kun je de hele wereld aan en elke klus klaren. Dat vindt Debbie Ocean ook! In de nieuwe girlpower actiefilm Ocean’s 8 beraamt zij samen met haar 7 vriendinnen de diamantenroof van de eeuw. Elke vrouw heeft haar aandeel in het verhaal, net als jouw vriendinnen dat hebben in jouw leven. Speciaal om deze vriendschap te vieren, mag ik 2x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Ocean’s 8 Ladies Night bij een Kinepolis bioscoop naar keuze.

De 8 vriendinnen die elke vrouw moet hebben _ Ocean’s 8 Winactie

1. De vriendin met een plan

Debbie Ocean (Sandra Bullock) is in de film de master mind van de groep. Zij neemt de leiding en verzameld de dames bij elkaar. Het is soms fijn om een vriendin te hebben met een plan. Zij bedenkt de gekste plannen, boek een tafel in dat een restaurant of koopt alvast de kaartjes voor de Ocean’s 8 Ladies Night. Ze neemt je mee op sleeptouw en laat je even je problemen vergeten en genieten van jullie samen zijn.

2. De vriendin aan je zijde

Lou (Cate Blanchett) Debbie’s beste vriendin en partner-in-crime. Het is goed om iemand aan je zijde te hebben waarop je altijd kan leunen, steunen en kan vertrouwen. Ze kent je door en door en zal er altijd voor je zijn.

3. De creatieve vriendin

Amita (Mindy Kaling) is de juwelier en het creatieve brein. Een creatieve vriendin is onmisbaar in je team. Zij kan de situatie soms net op een andere manier benaderen en er een nieuw licht op schijnen. Zij ziet de dingen soms net wat anders dat jij. Heel fijn ook als je op zoek bent naar een origineel cadeautje of een goed idee voor de inrichting van je huis.

4. De mede-moeder vriendin

Tammy (Sarah Paulson) de huismoeder van het stel en Debbie haar voormalige partner-in-crime. Als je zelf moeder bent, is het fijn om ook een mede-moeder vriendin om je heen te hebben. Zij snapt dat je niet zomaar meer de deur uit kan, maar soms wel behoefte hebt aan een wijntje om 3 uur ’s middags.

5. De rebelse vriendin

Constance (Awkwafina) is de echte dief van het stel. Ook zit er in elke vriendinnenclub tenminste een rebelse. Zij neemt je mee op nachtelijke escapades, laat je dingen doen die je zelf niet snel had gedurfd. Zij maakt van jullie leven een groot avontuur, maar zal ze altijd rugdekking geven.

6. De technische vriendin

Nine Ball (Rihanna) is het technisch genie. In de tijd waarin we nu leven, is ook zo’n vriendin onmisbaar. Loopt je computer vast, heeft je telefoon kuren, zij is je redder in nood. Ook zal zij altijd een mega powerbank uit haar tas toveren als jij weer eens met een lege (levens)batterij zit.

7. De modebewuste vriendin

Rose (Helena Bonham Carter) is de fashion designer.  Natuurlijk kun je ook niet zonder je eigen personal stylist en shopper. Gezellig samen winkelen met een vriendin, die je eerlijk advies geeft over wat je wel en zeker niet moet aantrekken (van andere).

8. De vriendin met connecties

Daphne Kluger (Anne Hathaway) is de beroemdheid en het doel van de roof. Zij kent iedereen in de stad en iedereen kent haar. Het kan heel handig zijn om de juiste mensen te kennen, maar ook kent zij alle roddels en jullie kunnen dan ook uren kletsen met een kop koffie of glas wijn.

Ocean's 8 Kinepolis

De Ladies Night Ocean’s 8

De Ocean’s 8 is vanaf 21 juni te zien in alle Kinepolis bioscopen, maar op 13 juni al in de voorpremière te bewonderen tijdens de Kinepolis Ladies Night Ocean’s 8. Voorafgaand aan de film staat er een lekker welkomsdrankje voor je klaar en zijn er diverse fashion en accessoires stands in de sfeer van de film. Zo kun je je avondje alvast goed beginnen. Voorafgaand aan de film is maak je ook nog kans op mooie prijzen en krijg je een leuke goodiebag als je weer naar huis gaat. Kaartjes kosten €14 en een ideale girls night out voor jou en je vriendinnen.

Kijk hier voor meer informatie over de Ocean’s 8 Ladies Night

Ocean’s 8 – Het verhaal

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter).

Ocean's 8

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean’s 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Ocean's 8
Genre: actie, komedie
Duur: 120 minuten
Regie: Gary Ross
Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Rihanna, James Corden en Richard Armitage
Cameo: Matt Damon, Carl Reiner, Anna Wintour, Alexander Wang, Kim Kardashian, Maria Sharapova, Derek Blasberg, Lauren Santo Domingo, Kendall Jenner, Katie Holmes, Olivia Munn, Adriana Lima, Hailey Baldwin, Serena Williams, Kylie Jenner, Zayn Malik, Conor Donovan en Zac Posen

Winactie 2x 2 kaartjes Kinepolis Ladies Night Ocean’s 8

Winnaar Ladies Night Oceans 8 Winnaar Ladies Night Oceans 8

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 Samenwerking
Advertenties

38 Comments on 8 vriendinnen die elke vrouw moet hebben | Ocean’s 8 Ladies Night Kinepolis Winactie [gesloten]

 1. De 2e. Ik ga haar sowieso taggen. We willen naar deze film en ook nog een naar een ladies nicht. Helemaal geweldig 😊 ik volg je op facebook en instagram

 2. ik neem een “twijfel-vriendin” mee. Zo’n heerlijke mens dat ALLES leuk vindt en dus overal naartoe wil… maar ja… wat doe je dan eerst?

 3. Ik neem mijn ‘voormalig buurvrouw’ vriendin mee. Ik mag dit niet meer van haar zeggen want we zijn door de jaren heen gewoon hele goede vriendinnen geworden. Het kopje koffie drinken met de buurvrouw is uitgegroeid tot samen wandelen, naar concerten gaan en lekker bijkletsen. Ze woont inmiddels niet meer naast me en wat zou het geweldig zijn om lekker samen naar Ocean’s 8 te gaan om onze vriendschap te vieren.

 4. De ‘vriendin aan mijn zijde’
  Mijn beste vriendin is mijn vrouw. (We zinn beide vrouw) 4 jaar geleden zijn we getrouwd. Ze is de beste bonusmoeder die onze kinderen zich kunnen voorstellen. Samen een avondje weg zou heerlijk zijn

 5. Ik neem mijn rebelse vriendin Hyacint Delos graag mee de Ladies Night Ocean’s 8!
  Ik zal haar op Facebook taggen en ook een fotootje van haar plaatsen.
  Hyacint laat me dingen doen die ik anders niet durf.
  We zijn heel verschillend, maar een gouden combi samen.

 6. Ik heb een vriendin die zowel de creatieve moeder is als de mede-moeder.
  Samen naar de film staat nog steeds op ons lijstje, dus dit zou een mooie gelegenheid (en een hele gave film) zijn!
  Ik zal haar ook op facenbook taggen

 7. Ik wil graag mijn rebelste vriendin meenmen. We willen al tijdje samen naar ocean’s 8 en nu die bijna uitkomt lijkt het ons super geweldig om die kaartjs te winnen 😉

 8. Mijn lieve vriendin Annemarie , zeker ” de vriendin aan mijn zijde” omdat we elkaar al veel te lang niet hebben gezien en ik deze topper graag in het zonnetje wil zetten! Een vriendin uit duizenden!!

 9. Wat leuk dat je kaarten weg mag geven. Ik ben zelf de vriendin met het plan en mijn beste vriendin is mijn partner in crime. Zij wijkt nooit van mijn zijde, wat er ook gebeurt.
  Ik doe dus graag mee.

 10. ik en mijn vriendinnen houden doorgans niet van dit soorts films, sorry, ik kon het liet laten, maar het is wel zo. Wij zijn allemaal nogal (echte) horror-fans…

  Ik laat deze dus ook passeren

 11. Leuk leuk! Mijn mede-moeder vriendin Marjolein en ik zagen pas al een voorstukjes van deze film in de bioscoop. Wij zouden hier heel graag samen naartoe gaan.

 12. Ik zou er graag naar toe willen, met het type vriendin = Vriendin aan je zijde.
  Ik waag heel graag een kans !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 13. Ik zou de vriendin aan mn zijde mee nemen ze isd er echt veel voor mij geweest deafgelopen tijd en kan nu zelf wel een steuntje in de rug gebtuiken

 14. Ik wil super graag naar deze film! Samen mett mijn rebelse vriendin! We willen heel erg graag een meidendagje houden en dit zou perfect zijn! Xoxo

 15. Ik neem graag de vriendin met de connecties mee! Angelique kent veel mensen, altijd handig voor een drankje achteraf 🙂

 16. Ik neem de creatieve vriendin mee (Namelijk mijn allerliefste moeder, die zo creatief is dat ze nu haar tweede boek schrijft)!

 17. De mede-moeder vriendin, om even samen te ontsnappen uit ons gezin en lekker los te gaan samen en te genieten van de vrijheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.