Vorig jaar werd de twee zaterdag voor het eerst uitgeroepen tot Mamabloggers Dag. Om dit te vieren wr er een bloggershop georganiseerd. Bijna 50 Mamabloggers deden er aan mee en het werd een groot succes. De hop kreeg daarom nog een Herfst-, Sinterklaas,- en Paashop als vervolg. Nu een jaar later starten we vandaag voor de tweede keer een Mamabloggers Dag, inclusief de Mamabloggers Hop waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Mamabloggers Hop 2017

Mamabloggers Dag

Nederland en België kennen veel leuke Mamabloggers. Deze moeders leveren dagelijks leuke blogs met daarin tips, eerlijke verhalen over het moederschap en reviews van de nieuwste producten. Dit doen ze naast hun gezinsleven, sociale verplichtingen en werkuren. Om deze mama’s in het zonnetje te zetten organiseren we gezamenlijk vandaag een super leuke bloggershop! Start de Mamabloggers Hop hier en maak kennis met deze leuke (mama)bloggers die Nederland en Belgie rijk zijn. Leer ze kennen en doe mee met hun winactie, want elke Mamablogger mag een leuke prijs weggeven. Lees gauw verder!’

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Als het goed is ben je via PinkPress naar mijn blog gehopt. (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.)

Pink Press is een van de Mamabloggers die ik al langer tijd volg. Judith en haar gastbloggers zorgen altijd voor herkenbare verhalen over kleuter en tiener drama en tips. Maar ook vind je er veel fashion, beauty voor de 30+, heerlijke recepten en reizen.

Welkom bij Mama’s Liefste

Mocht je voor het eerst op Mama’s Liefste komen, dan heet ik je van harte welkom! Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 4 en 8 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noem mijn blog dan ook meer een Familie Blog, maar ja what’s in the name 😉
Op Mama’s Liefste deel ik graag met je de nieuwste producten voor mama’s en kids, uitjes, Life Hacks & tips, persoonlijke verhalen. Elke week een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland. Hier een paar voorbeelden van recente blogs op Mama’s Liefste

Winactie Mamabloggers Hop is gesloten

Tijdens de Mamabloggers Hop word je steeds weer doorgestuurd van Mamablogger naar Mamablogger. Alle 65 (!) deelnemende Mamabloggers hebben daarbij ook nog eens een winactie georganiseerd. Ik natuurlijk ook! Net als bij de vorige hops ben ik blij te mogen vertellen dat ik van Miep-ie weer €25 stoptegoed mag weggeven. Met 2 meiden in huis, zijn de haarspeldjes en haaraccessoires niet aan te slepen. Natuurlijk voor hun eigen haren, maar ook voor die van alle My Little Pony’s en Barbies.

Miep-ie Mamabloggers 2017

Ga zeker een kijkje nemen bij Miep-ie. Ze heeft haar website recent nog helemaal vernieuwd. Naast de leukste haarspeldjes en elastiekjes (voor kleine en grote meisjes), vind je er ook de leukste haarbandjes en kettingen.

Meedoen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is reageren onder aan deze post dat je mee wilt doen.
We zouden het wel erg op prijsstellen als je ook de Facebook en/of Instagram van Miep-ie wilt lijken en de Facebook en/of Instagram van Mama’ s Liefste.
Meedoen kan t/m 16 september (de verjaardag van Miep-ie 😉 )

Ik verwijs je dan nu graag door naar de blog van Mamakletst. Zij zal je dan weer doorverwijzen naar een volgende mammablog enzovoort, enzovoort.

Joyce is een heerlijke recht-voor-je-raap moeder van 2 zoons, die momenteel het pad bewandelt tot een maagverkleining. In haar geval een noodzakelijke ingreep voor haar gezondheid. Als dietist vind ik het goed dat ze laat zien dat dit zeker geen easy-way-out is en een bewuste keuze.

Vergeet ook zeker niet bij haar winactie mee te doen, want zij geeft een Action cadeaubon weg!

Als je weer eindigt bij de Mamablog waar je bent begonnen, heb je de hele Mamabloggers Hop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Blogershop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Graag wil ik nog even Yvonne van Kidzblogger.nl bedanken voor de organisatie van deze Mamabloggers Hop.

De winnaar van de Mama Bloggers Hop is

88 comments on “Daar is hij weer! De Mamabloggers Hop 2017”

 1. Ja! ik wil meedoen! Mijn dochter heeft inmiddels een grote verzameling lonely speldjes, is het altijd tijd om weer mooie nieuwe setjes te krijgen! Het is een echt dametje, dus zij gaat dit heel erg leuk vinden.

 2. Hoi ik leesje blogs al een tijdje ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze is dol op haar klipjes Alleen zijn we ze altijd kwijt dus nieuwe haar klipjes en haar accessoires zijn meer als welkom dus duimen maar ik volg je en miepje op fb en ig

 3. Met een meid in huis die haar haren lang wil laten groeien (en het gaat al echt snel in een jaar tijd) zijn leuke haaraccessoires natuurlijk altijd welkom.

 4. Ik lees je blog al een tijdje, want heerlijk herkenbaar. Mijn meiden zijn 4 en bijna 8. Zou leuk zijn om wat leuks voor ze te kunnen shoppen bij Miep-ie. Kan ik meteen ook een cadeautje scoren voor mijn nichtje van 1,5. Ik hop weer even door :). Groetjes

 5. Ik hoop dat je gisteren een gezellige mama bloggersdag hebt gehad! Mijn dochtertjes haar is eindelijk lang genoeg om er knipjes etc. in te doen! Ik heb nog bijna geen haar-accessoires daarom doe ik graag mee. Leuke dingen hebben ze!

 6. Ja leuk zo’n blogHop wat een organisatie!
  Doe graag mee mamasliefste. Met twee meiden in huis met lang haar kunnen we niet genoeg speldjes en elastiekjes in huis hebben. En mijn jongste is ook 16 september jarig. Wie weet brengt dat geluk. Ik hop weer door. Groetjes

 7. Wat een leuke actie! De haren van mijn meisje (13 maanden) gaan nu echt groeien, dus ik ga mijn knipjesverzameling starten. Miep-ie heeft leuke zeg! Ik ga jullie volgen.

 8. Wat leuk dat de Bloghop terug is, en jij weer van de partij bent!
  Miep-ie is geweldig, dus ik maak graag kans voor mijn 2 meiden (en hun My Little Ponies, Barbies, Disney poppen en Papa’s baard als hij weer in slaap valt op de bank. ssst 😉 )

 9. De haren van mijn meisje (7 maanden) krijgen al wat lengte en ik heb hele leuke baby haarspeldjes en haarbanden met strik gezien bij miepies.. ik doe dus graag mee met de winactie!

 10. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Haar haar begint nu echt irritant in haar ogen te kriebelen, dus het is tijd voor speltjes/strikjes/eleastiekjes

 11. Terug een bloghop, joepie! Ik vind ze elke keer geweldig en ben benieuwd of er weer een aantal nieuwe blogs tussen zitten die ik nog niet ken! Ik begin bij jou en doe graag mee voor het leuke shoppingbudget!

 12. LEUK!LEUK! ik begrijp je helemaal met het stukje over de haarspeldjes, hier thuis is het precies hetzelfde haha. net op de site van MIEP pie gekeken, en wat een leuke dingen hebben ze zeg! ik heel graag mee aan jou win actie!

 13. Jaaaa, zo leuk weer deze bloghop! Ik waag graag een kansje voor dit shoptegoed. Met twee meiden in huis zijn de speldjes en stiekjes niet aan te slepen. Ze verdwijnen ook altijd zo mysterieus…. 😉

 14. Graag doe ik mee met deze bloghop winactie.
  Leuk om een shoptegoed van 25 euro bij MIEP-IE voor mijn jongste kleindochter te winnen om leuke speldjes te kopen.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 15. Leuk zeg. Die eigenwijze plukjes haar van dochterlief blijven nooit goed zitten, dus speldjes zijn onmisbaar bij haar. En bij Miep-ie kan toch iedereen slagen 🙂 Ik doe iig heel graag mee. Liefs melissa

 16. Met een dochtertje van bijna 11 mnd met haar wat langer begint te worden en dus lekker piekt op z’n tijd komen haarspeldjes wel van pas. Ik doe graag mee!

 17. Met 3 jonge meisjes van 3-6-9 jaar in huis met super lange haren komen we telkens haar rekkers, spelden en accessoires tekort.
  Ik doe dus zeker mee aan deze actie

 18. Zo leuk het bloghoppen! Leuke manier om weer van die leuke bloggers tegen te komen 😊👍
  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Ylva, ze is nu 2.5 en kon sinds haar 2e pas 2 staartjes in haha… duurde wat langer 🤣 maar nu zijn klipjes en strikjes extra leuk omdat ze zo lang moets wachten, en mama vind het natuurlijk erg leuk😏

 19. Oohh wat super fijn dat ik nog even via een vriendin op je pagina terecht kwam!!
  Wat een handige en herkenbare blogs schrijf je!
  Heel graag waag ik een kans om het shoptegoed van Miepie te winnen voor mijn dochters!
  Ga zo door, ik blijf je volgen hoor!!!
  Groetjes van Saskia van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.