De meeste vaders zijn niet zo dol op het dragen van sieraden, maar een mooi horloge zeker wel. Voor Vaderdag kun je bij TiMEBOO mooie bamboe horloges vinden, waarop je, op de achterkant, ook nog een persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Dat maakt het horloge extra bijzonder om cadeau te doen aan je vader. Ik mag 1 horloge van TiMEBOO weggeven. Doe dus zeker mee aan deze winactie en/of aan een van de 4 andere speciale Vaderdag Winacties van deze week.

Vaderdag WinWeek #5 TiMEBOO Horloge

TiMEBOO

TiMEBOO maakt een origineel horloge van bamboe in een mooi vintagestyle. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Marga van Goethem & Ilona Hurkens en is een dochterbedrjf van Cayboo. In deze webwinkel vind je nog veel meer mooie bamboeproducten, zoals bamboe textiel, bamboe ‘hout’, een bamboe pulp waar servies van gemaakt wordt.

Waarom bamboe?

TiMEBOO heeft gekozen voor bamboe, omdat dit is een groene grondstof, het groeit snel, heeft weinig water nodig en na de kap is er geen heraanplant nodig. In de huidige trend van houten accessoires en sierraden is bamboe de beste keuze en draagt het bij aan een groenere en betere wereld. Daarnaast is bamboe gewoon ook heel mooi en geeft een warme uitstraling. De bamboe komt uit China en daar worden de horloge kastjes van bamboe ook vervaardigd. Ook het maken van de horloges dichtbij de productie van de bamboe is onderdeel van het groen denken. De fabriek is kleinschalige ook door TiMEBOO zelf bezocht. Zo kunnen zij ook echt garanderen dat er geen kinderarbeid plaatsvind en werkplek schoon is.

TiMEBOO Dameshorloge

De wikkelbandjes worden in Nederland gemaakt. Ook hier geen massafabriek, maar een kleinschalig familiebedrijf met een goede reputatie, waar uitstekende producten worden gemaakt met kwaliteit.
Omdat niet iedereen leer wil dragen, zijn er ook bandjes van kruk, een heel diervriendelijk alternatief. De kurk wordt geïmporteerd uit Portugal.

TiMEBOO Dameshorloges kurk

TiMEBOO Bamboe Horloges

De Bamboe horloges van TiMEBOO zijn er in een dames en heren uitvoering. Doordat bamboe een heel licht product is, draagt het heel comfortabel aan je pols, voel je het nauwelijks. Ook de achterkant is helemaal van bamboe, waardoor het een vriendelijk horloge voor mensen met huidallergieën.

TiMEBOO herenhorloge

De TiMEBOO horloges kun je dragen met een stoere band, single of met een extra omslagband om je pols. Deze bandjes komen voor de heren in 3 kleuren (bruin, zwart en blauw) en 4 patronen kurk. Voor de dames is er een keuze uit 10 verschillende kleuren en ook 4 patronen in kruk. De uurwerkjes zijn verkrijgbaar met en zonder cijfers.

TiMEBOO Herenhorloges bandjesTiMEBOO Dameshorloges bandjes

Om het horloge nog wat extra persoonlijk te maken, kun je op de achterzijde een persoonlijke tekst laten graveren. Een mooi horloge voor jezelf maar zeker ook om cadeau te doen.
                                  TiMEBOO horloge graveren

Vaderdag Winactie #5 Vaderdag horloge is gesloten

Special voor deze Vaderdag Winweek mag ik een TiMEBOO horloge weggeven.

De winnaar is

Vaderdag Winweek #5 Winnaar

Samenwerking

Advertenties

35 Comments on Winactie Vaderdag #5 | Vaderdag TiMEBOO horloge [gesloten]

 1. Ik zou voor mijn vriend De TiMEBOO Medium LUXE kiezen. Sinds 1 mei zijn zijn kinderen bij hem komen wonen. Dus een mooi en handig horloge zal wel goed van pas komen.

 2. Mijn vader is 85, heeft wat lichte geheugenproblemen, maar is nog altijd de liefste vader van de wereld!
  Ik zou hem graag verrassen op Vaderdag en loot daarom graag mee.
  Hij verdient zo’n mooi stoer TiMEBOO horloge meer dan wie dan ook, het is hem dan ook van harte gegund.

 3. Wauw wat een gave horloges! Een super gaaf cadeau om de papa van mijn kindjes mee
  te verrassen. Ik denk dat de Heren bamboe KURK streep
  Single met hem fantastisch zou staan!

 4. Wat een prachtige horloges!! Ik doe graag mee, het zou fantastisch zijn als onze meiden hun papa kunnen verrassen met dit cadeau 😀

 5. Ow wauw super mooi ik zou hem mijn mannetje willen geven omdat hij een top papa is en dag en nacht klaar staat voor zijn kinderen.❤️

 6. Tof zeg! Ik doe graag mee voor SUPERpapa van Lennon & Lily; Bart. Ik denk dat hij voor zwart zou gaan, ik vind ze allemaal te gek. Leuke actie, bedankt voor deze kans!

 7. wat een bijzonder en persoonlijk Vaderdag-cadeau!
  Ik waag graag een kansje en duim alvast.
  Op facebook volg ik Mama’s Liefste nu.
  En op twitter ook.
  Fijne zondag en groetjes van Riekie

 8. Gaaf deze bamboowatch is meer dan een statement voor meer gebruik van natuurlijke producten en een horloge een waar polssierraad en aanvulling op de outfit in Style #mamasliefste. Mijn outdoorpa vind dit echt wel een bijzondere vaderdagkado voor 2018 en nog vele jaren plezoer van dit horloge

 9. doe graag mee voor mijn zoon, die kan wel een mooie horloge gebruiken en hij is ook een superlieve papa voor zijn twee zoontjes

 10. Prachtig!
  Hij is dol op horloges ❤️
  Ik gun het hem zo, heeft zijn kinderen alleen opgevoed en een bedrijf drasiende gehouden.
  Nu deze week pech met iin zijn vinger zagen😬
  Hij zal hier heel blij mee zijn

 11. Wauw, wat een mooie prijs! Onze papa is nog weleens te laat voor het eten, misschien dat het met deze mooie prijs wel gaat lukken.

 12. Mijn papa is de beste liefste knapste menselijkste mannelijkste en stoerste papa die er is.
  Hij staat altijd voor ons klaar niets is hem teveel elke moment van de dag denkt hij aan ons elk moment zit hij in ons hart hij is niet weg te denken in ons mooie leven.
  Onze papa verdient vaderdag zoals een goede vader deze vaderdag verdient.

 13. Wat een prachtig horloges! 1 van deze zou mijn man vast super blij mee zijn! En naast t feit dat ze super mooi zijn, zijn ze ook nog eens niet belastend voor het milieu! Geweldig!

 14. Prachtig en zou toch geweldig zijn met de mooiste tekst..30 jaar getrouwd..
  Het zijn prachtige horloges!! Ik doe graag mee, het zou fantastisch zijn met een gepersionaliseerde tekst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.