Vandaag de tweede winactie tijdens de Moederdag Winweek, een setje limited edition broodtrommelkaartjes met tekeningen van Fiep Westendorp. Doe deze kaartjes in de broodtrommels van je kinderen en geef ze een beetje extra liefde en aandacht mee naar school. Zo ben je als moeder toch nog een beetje bij.Broodtrommelkaartjes

Wie mijn blog al wat langer kent, weet dat ik gek ben op leuke tips om de broodtrommels van de kinderen wat op te leuken. Tijd voor de echte Japanse Bento Lunchbox heb ik niet, maar juist met kleine leuke verrassingen, probeer ik er toch wat leuks van te maken. Zo schreef ik al eerder eens over Bento Lunch en Broodtrommel Life Hacks. Vandaag heb ik een nieuw trucje om elke dag dag een beetje extra BroodTrommelLiefde mee te geven, zonder al te veel moeite.

Een beetje Broodtrommelliefde

Eigenlijk is het heel simpel, stop elke dag een leuk kaartje met daarop een inspirerende, bemoedigende of grapje in de broodtrommel van je kind (of man) Zo ontstond het idee voor BroodTrommelLiefde ook. De dochter van Anouk werd gepest omdat zij door haar eczeem en astma anders moest eet.  Anouk deed elke dag een briefjes in haar trommel om haar dochter een hart onder de riem te steken. Dat werkte, ze werd minder onzeker en had weer plezier in het overblijven.

Broodtrommelliefde voor iedereen

In de webshop van BroodTrommelLiefde vind je verschillende setjes kaarten voor in de broodtrommel. Zo is er een setje voor kinderen, kinderen niet nog niet kunnen lezen (pitco) en partners. Ook zijn er speciale kaarten per seizoen. Voor €14,95 heb je al een setje met 20 kaartjes. Zes kaarten zijn leeg, zodat je ook nog een eigen, persoonlijke boodschap kunnen opschrijven.

Broodtrommel bestendig

Broodtrommelliefde kaartjes zijn stuk voor stuk speels en vrolijk en door de ronde hoeken veilig voor kleine kindervingers. Elk kaartje is gelamineerd en kan dus tegen een klodder jam en pindakaas. Zo blijven de kaartjes herbruikbaar. Op de kaartjes staan aan de ene kant een liefdevolle berichtje en aan de andere kant een leuk weetje over gezonde voeding.

Limited Edition

Speciaal voor de de 100e verjaardag van Fiep Westendorp dit jaar heeft BroodTrommelLiefde een setje Limited Editon broodtrommelkaartjes uitgebracht. Na het zien van dit leuke initiatief benaderde de organisatie Fiep Westendorp de makers van de broodtrommelkaartjes. Blij verrast door het aanbod om samen te werken gingen zij of zoek naar de mooiste tekeningen van Fiep Westendorp. Na een intensief proces zijn deze maand de kaartjes op de markt gekomen.

Moederdag Winactie #2
Limited Edition Fiep Westendorp Broodtrommelkaartjes van Broodtrommelliefde

De winactie is gesloten

De winnaar is geworden:

Gefeliciteerd Maaike, ik zal je persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Andere lopende winacties

54 comments on “Moederdag Winweek #2 Broodtrommelkaartjes [gesloten]”

 1. Ik doe graag mee… ik zou mijn partner een kaartje willen meegeven en hem verrassen met een leuke en lieve spreuk en iets organiseren voor met z’n tweeen te gaan doen…

  Facebook: An Na

 2. Wat een leuke winactie! Hier word ik helemaal blij van.
  Ik zou op een van de lege kaartjes zetten: je bent een kanjer.

 3. Dat zou wel super zijn voor in het blikje van me kanjer!!
  Ik zou er have fun, sweetheart opzetten. Leuk voor de afwisseling. Mijn zoon vind engels wel interessant.

 4. Koekiemonster … en er dan als verrassing een koekje bij doen! Hopelijk mag ik mijn kinderen blij verrassen.

 5. superleuk! ik zou iets op het kaartje willen schrijven wat herkenbaar is voor onze dochter, even een herinnering aan iets leuks van de dag ervoor bijvoorbeeld.

 6. Wat leuk. Ik doe graag mee. Ik zou er een bemoedigende tekst (picto) op zetten voor mijn dochter die lactose-intolerant is….ze vindt het soms erg lastig dat ze dingen niet mag.

 7. Ik zou er een leuke tekening op maken voor mijn zoontje. Hij is geen lezer, maar houdt wel van zo van die kleine dingetjes. Met een leuke tekening is hij altijd blij.

 8. Wat een super leuk idee om er dan een kaartje bij te doe. Weet nog wel dat het altijd ene verrassing was wat er in mijn boordtrommel zou zitten. Dit is leuk!

 9. Een hele leuke en een lieve actie
  Wie is er niet groot mee geworden met tekeningen van Fien Westendorp .
  Ik zou op het kaartje ” Toppertje, succes je kunt het!! Mamma” zetten.

 10. Leuk!! Ik besteed veel te weinig aandacht aan de broodtrommels 🙈 Ik zou op het kaartje van mijn jongste zetten: mama is trots op jou en verliefd op jou 😍 Dat zei ik vroeger altijd en hij zegt t nog steeds☺️

 11. Jij bent mijn liefste jongetje van de hele wereld, liefs en kusjes Oma.

  Dat is het kaartje wat ik bij mijn kleinzoon in zijn trommeltje voor school wil doen.
  Ik volg je op Bloglovin.

 12. Erg leuk om in de broodtrommel te doe van mijn partner en de kinderen, echt leuk !! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 13. Een leuke verrassing voor mijn kinderen bij het openen van de broodtrommel op school. Ik zou op een kaartje zetten: Trots op jou!

 14. Leuk ik doe graag mee. Féline blijft steeds vaker over.
  Ik zou niks schrijven want lezen begint ze nu een beetje mee. Maar ik zou een hart tekenen en een foto van papa en mama erop.

 15. Ik zou op het kaartje van zowel mijn dochter als vriend zetten. ‘Ik hou zoveel van je. Ik kan je wel opvreten.’

 16. Ik doe graag mee ik zou graag voor mijn vriend een kaartje in zijn broodtrommel doen met lieve woorden en een raadsel.

 17. Ik hou echt van deze actie, deze is geweldig! Dit zou zo goed bij ons gein passen en ons zo goed doen! Op het kaartje zouden we allemaal (vooral mijn moeder) ‘Het komt allemaal goed’ neerzetten. Dat is gewoon iets wat je ontzettend goed doet en gelukkig maakt. En doorzettingsvermogen!

  Groetjes Isis (13)

 18. Ik vind die broodtrommelkaartjes leuk! En slim dat ze gelamineerd zijn, zodat ze schoongemaakt kunnen worden. Dat was meteen de eerste vraag die bij me opkwam namelijk.

  fijn voor een kind om zo’n lieve boodschap tegen te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.