De winter is nu echt in aantocht. Voor de ene betekent dat veel winterpret zoals schaatsen en skiën en een ander zit liever warm bij de kachel met een kop Glühwein of kop warme chocomel (that’s me). Gisteren was ik bij de opening van het Winter Wonderland in Noordwijk en dat is een combinatie van beide. Buiten staan heerlijk warme vuurkorfen en binnen vind je een ijsbaan voor de kinderen. Hier zit je lekker warm en er is natuurlijk glühwein en warme chocomel te bestellen aan de bar, net als heerlijke winterse maaltijden. De ideale hang-out voor het hele gezin.

Winter Wonderland Noordwijk

Schaatsen is niet mijn grootste hobby, maar mijn kinderen vinden het wel erg leuk. Overal zijn er rond deze tijd ook schaatsbanen te vinden, maar meestal buiten. Dat betekent dus voor koukleumen zoals ik, aan de zijkant van de baan staan. Gelukkig hebben ze daar in Winter Wonderland Noordwijk de oplossing voor bedacht. Het Zuiderbad-restaurant wordt voor het derde jaar op rij omgetoverd tot een Winter Wonderland paradijs, met een gezellige skihut, inclusief een ijsbaan van 150m2 met echt ijs.

Winter Wonderland Noordwijk Winter Wonderland Noordwijk

 

Je kunt je eigen schaatsen meenemen, maar ze zijn er ook te huur voor €6 per paar. Ondanks dat het binnen aangenaam warm is en je zonder jas kan schaatsen, is het voor de veiligheid wel verstandig om handschoenen te dragen. Ook deze kun je bij de uitgifte balie lenen. Voor de allerkleinste en beginnelingen de schaats, zijn er zeehondjes om achter te schaatsen of om op te zitten.

Winter Wonderland Noordwijk

Winterse gezelligheid

Ook niet-schaatsliefhebbers halen hun hart op tijdens dit winterse event met tal van andere activiteiten voor jong en oud. Schuif aan voor oud Hollandse spelletjes zoals jenga, trekbiljart of (voor de gevorderde denker) driedimensionaal vier-op-een-rij. Ook zijn er dit jaar weer diverse themamiddagen en -avonden. Sinterklaas en de Kerstman weten de schoorsteen en kerstboom van Winter Wonderland dit jaar zeker te vinden! Kom kijken naar de leukste kinderfilm allertijde ‘Frozen’ en dromen samen met de kids weg bij de mooie, betoverende Elsa. Dwing zelf je geluk af met de winterse pubquiz of bingo-avond en laat je verrassen door gerechten uit de Zwitserse keuken op de culinaire Zwitserse Avond.

  

(Kerst)dineren aan zee

Rondom de ijsbaan vind je gezellige tafeltjes en feestelijk versierde kerstbomen, knisperende kaarsen. Na het schaatsen kun je gezellig blijven eten. Kies een een heerlijke crêpe of een oer-Hollands stamppotje van het winterse menu. Uiteraard is er voor de kids een speciaal kindermenu. Reserveer deze kerst een mooi driegangen Kerstmenu voor €42,50,- per persoon of een a la carte diner of kaasfondue.

Winter Wonderland Noordwijk

Informatie Winter Wonderland Noordwijk

Geopend: 1 december tot en met 14 januari 2018
Adres: Koningin Astrid Boulevard 104, Noordwijk
Websiteswww.noordwijkwinterwonderland.nl voor de actuele agenda en openingstijden

Winactie Winter Wonderland

Heb jij ook wel zin in een middagje schaatsen en winterse gezelligheid? Doe dan mee aan deze winactie, want ik mag 4 kaartjes weggeven. Leuk familie-uitje voor in de kerstvakantie!

De winnaar is

Winnaar Winter Wonderland

Samenwerking

Advertenties

38 Comments on Kom naar Winter Wonderland aan Zee [winactie gesloten]

 1. Lijkt mij erg leuk om een keer heen te gaan. In de winter vind ik het heerlijk om lekker in de sneeuw ( als het er ligt haha) te wandelen en te sleeën met de meiden 🙂

 2. Wij hopen dat kerst echt een moment van rust wordt voor ons na een bewogen jaar met de meest uit een lopende gekke dingen die je kan verzinnen. Even genieten en alles achter ons laten.

 3. Ik hou van schaatsen! Op natuurijs in Nederland is het helaas al even geleden. Ik zou graag de kaartjes winnen! Dan nodig ik mijn zus en broer uit Utrecht uit om naar het mooie Noordwijk te komen en mijn vriendin uit Rotterdam. Misschien maken we daarna nog een mooie wandeling in de bossen van Noordwijkerhout ❤

 4. Winter Wonderland is altijd zo mooi om te zien, ik word er echt zo happy van. Schaatsen vind ik ook heel leuk, maar dat is jaren geleden dat ik dat nog gedaan heb.
  Zelf ben ik nog nooit naar Noordwijk geweest, ik ga meestal naar Scheveningen als ik naar de zee in NL ga.

 5. Ik zou het fijn vinden om weer eens ECHTE sneeuw te zien en voelen
  Niet dat snel smeltende en vieze sneeuw, maar poeder sneeuw dat een week blijft liggen
  MET een zonnetje natuurlijk 😀
  Wat ik nu in de winter het leukst vind om te doen is warme chocolade melk met slagroom drinken en met de rug tegen de verwarming aan zitten

 6. dit ziet er heel gezellig uit. Wij gaan het liefste op wintersport in de winter maar ons dochtertje van 6 wil niet mee want daar moet je skiën en ze wil alleen maar leren schaatsen. Misschien dat ze hier dan kan oefenen

 7. Vandaag had ik het er over met mijn zusje. Ze woont daar maar we gaan niet zo vaak baar haar toe vanwege de lange reis. Dit kok zo leuk dat het een mooie gelegenheid zou zijn om te combineren met een bezoekje aan haar en haar zoontje!

 8. Dát ziet er geweldig gezellig uit, alleen voor mij te ver van huis.
  Iedereen veel succes, maar ik laat deze winactie aan mij voorbij gaan.

 9. Ziet er lekker gezellig uit! Wij hebben hier in de stad iets heel gelijkaardigs ‘Winterland’ ook met een schaatsbaan en leuke barretjes! Alleen is het me de laatste jaren iets te druk en laten ze te veel volk binnen!

 10. In de winter gaan we gezellig samen schaatsen, drinken we warme chocomel en zitten we gezellig samen bij de houtkachel met de kaarsjes aan op tafel. De kinderen genieten hier altijd enorm van. Als er sneeuw is gevallen maken we samen een sneeuw iglo. Daar zijn we wel de hele dag druk mee. Aan het einde zitten we samen in de iglo nog na te genieten. Ik doe graag mee aan deze winactie.

 11. Ik doe graag mee! Normaal gaan we naar de familie in Engeland in de kerstvakantie, maar dat zit er dit jaar niet in. Dit zou dus een ideaal uitstapje zijn met de jongens want die willen heel graag schaatsen

 12. Ik doe graag mee!
  Wat ik het liefste doe in de winter is gezellig kaarsjes aan, kop thee en lekker op de bank een filmavondje houden met de kinderen.

 13. als ik win deze kaartjes gaan we een super leuke kerstmis hebben want mijn zus zegt dat we nog een saaie kerstmis hebben enik hoop echt dat ik ga winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.