Langzaam moeten we er aan geloven dat de zomer over is en we weer meer regenachtige dagen gaan krijgen. Ideale dagen om lekker op de bank te kruipen met een dekentje en kijken naar een leuke film. De komende tijd komen er ook weer een paar leuke kinder DVD’s uit en ik mag er 2 weggeven.

Paw Patrol – Volume 16: Sea Patrol

De Pups van Paw Patrol zijn terug met maar liefst 6 nieuwe (onder)wateravonturen. Op deze nieuwe DVD gaan de pups in strandwachtmodus om een baby octopus en moeder te herenigen, een kunstshow te redden van hongerige zeewezens en verstopte piratenschatten te zoeken. Maar er is nog veel meer te beleven!

Naast de afleveringen van de Paw SeaPatrol is er op deze DVD ook een bonus aflevering te vinden van Nella de Ridderprinses.

De DVD is verkrijgbaar vanaf 19-09-2018

Ted & het Geheim van Koning Midas

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden.
Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden!

De DVD is verkrijgbaar vanaf 12-09-2018

Barbie – Dolfijnen Magie

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. 

Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Winactie DVD’s Barbie – Dolfijnen Magie is gesloten

Maak kans op de nieuwe DVD van Barbie. Ik mag er 2 weggeven.

De winnaars zijn 

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

47 Comments on Tips voor een regenachtige dag | De nieuwste kinder DVD’s

 1. Ik doe graag mee voor onze dochter Ashley. Zij vind Barbiue fils helemaal geweldig en heeft natuurlijk ook der eigen Barbie poppen

 2. Mijn tweelingjongens van 5 zijn groot Barbie-fan! Dus voor hen doe ik graag mee aan deze actie. Pluspunt is dat mama het zelf ook leuk vindt om mee te kijken, haha.

 3. Ik doe heel erg graag mee! Wat n leuke avonturen op al deze DVD’S! Een barbie DVD hebben we nog niet! Zal onze kleindochter vast geweldig vinden!

 4. Ik maak graag kans voor mijn dochter Sharon. De laatste tijd kijkt ze regelmatig bij vriendinnen naar Barbie. Superleuk als we nu thuis kunnen kijken

 5. Ik hoopte erop dat je paw patrol mocht weggeven.Zoonlief is er helemaal gek van 🤣 Maar deze vindt mijn dochter dan weer leuk dus ik doe graag voor haar mee.

 6. Jaa leuk ik doe mee voor mijn dochter van vijf en mijn dochter van 3 beide helemaal dol op barbies. Ze hebben wel verschillende barbie poppen maar nog geen film erg leuk.

 7. Mijn oudste kleindochter is gek op Barbie.Ze heeft er één van ons gekregen op haar verjaardag, samen met een Barbieauto. Ze was er zo blij mee.
  Ik zou het leuk vinden om haar te verwennen met deze leuke dvd “Barbie – Dolfijnen Magie”.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 8. Ik loot graag mee voor mn zoontje en stiekem ook voor mij: heerlijk met een dekentje op de bank op woensdagmiddag, koekjes erbij 🙂

 9. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Toen deze film in de bios was waren we veel in het ziekenhuis en kon ze er niet naar toe. Ze heeft het 22q11 deletie syndroom. Het zou een grote verrassing voor haar zijn dat ze deze film nu toch op dvd thuis kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.