Wie ben ik?

IMG_7800 (3)Mijn naam is Fleur en ik ben een echte meiden-moeder van 2 pracht dochters; Grote Zus is 7 jaar en Kleine Zus is 3 jaar. We wonen samen met Papa’s Liefste en Oude Poes sinds een jaar in een nieuwbouw wijk. Naast het moederschap werk ik 3 dagen in de Ouderen Gezondheidszorg. Ook organiseren ik al een aantal jaren diverse markten in de regio, van een festivalmarkt op Werfpop tot een Lifestyle & Massage markt op het Yoga Festival Leiden. Samen met mijn vriendin hebben we sinds 2 jaar ook onze eigen markt; de BakfietsSale, waar je je spullen kunt verkopen vanuit je bakfiets.

Waarom ben ik gaan bloggen?

Eigenlijk doe ik nooit aan voornemens. Maar omdat het al een aantal keren aan mijn was gevraagd waarom ik niet ging bloggen, besloot ik dit mijn goede voornemen voor 2016 te maken. Een soort POP (Persoonlijk Ontwikkel Plan), want schrijven is iets waar ik niet zo vertrouwd mee ben en ook wat angstig voor. Maar tijdens de voorbereiding werd ik al zo enthousiast van het lezen van alle tips over bloggen, heb ik besloten toch meteen al te beginnen!

Wat kun je lezen in mijn dagelijkse blogs?

Als moeder van 2 meiden maak je dagelijks verschillende dingen mee, die waarschijnlijk heel herkenbaar zijn voor andere moeders. Ik denk dat het goed is om, als moeders onder elkaar, elkaar te steunen en verhalen en ervaringen te delen. Het is fijn om te lezen wat een andere moeder zou doen en of zij misschien wel de gouden tip voor je heeft!
Ik doe al jaren mee met diverse prijsvragen en testpanels op het Internet. Hierdoor win ik ook regelmatig de leukste en gekste producten en uitjes of mag deze uittesten. Omdat ik toch graag iets terug wil doen, heb ik besloten deze producten voor jullie te gaan reviewen.
Ik ben ook gek op leuke gadgets, koopjes en uitjes voor het hele gezin en deze zullen dus ook zeker wel voorbij komen in mijn blogs.

Samenwerken

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaanVoor mijn blog ben ik altijd op zoek naar leuke onderwerpen om over te schrijven. Mijn leven inspireert me daar enorm voor, maar ik sta ook zeker open voor suggesties. Heb je een leuke tip, product of uitje en zou je het leuk vinden om deze terug te vinden in mijn blog, laat het me weten via onderstaande contact formulier. Dit mogen ook vragen zijn over (zakelijke) samenwerkingen, advertentiemogelijkheden of review aanvragen, maar ook persberichten over uw merk en/of product die passen bij mijn blog of de onderwerpen waar ik graag over schrijf.

Veel leesplezier en ik hoor graag jullie reacties

XXX Fleur
Mama’s Liefste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.