Naast alle leuke kinderfilms die deze zomer in de bioscoop te zien zullen zijn, komt er volgende maand ook een heerlijk komedie. Poms vertelt het verhaal over oudere dames die een cheerleadingclub opzetten. Dé film om gezellig met je vriendinnen een avondje (of middag) de hitte te ontvluchten en de koelte van de bioscoopzaal op te zoeken. Heb je daar wel oren naar? Doe dan mee met de winactie, want ik mag 2x 2 vrijkaartjes weggeven.

POMS_0875.RAF

Het verhaal

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleadingclub op te richten voor vrouwen boven de 60…

Genre: komedie
Lengte: 91 min
Kijkwijzer: 6+, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels
Cast: Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Celia Weston, Rhea Perlman
Regisseur: Zara Hayes

Deze film is te zien vanaf 8 augustus in de bioscopen in Nederland

Winactie 2x 2 vrijkaartjes voor Poms is gesloten

Het lijkt mij heerlijk om tijdens de warme zomerdag of -avond wat verkoeling te zoeken in de bioscoop, doe dan mee met deze winactie en maak kans op de 2x 2 vrijkaartjes voor de komediefilm Poms. De winnaar zijn

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Poms

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

32 Comments on Film Tip| Poms – heerlijke film over cheerleaders Golden Oldies

 1. Wat ik tot op latere leeftijd zou willen blijven doen is nog naar de bioscoop gaan, naar musicals, uit eten gaan en op vakantie gaan. Dus leuke dingen met mijn man en mijn vriendinnen.

 2. Ik doe graag mee en zou tot op oudere leeftijd graag cocktails willen blijven drinken en de dansvloer onveilig willen blijven maken met vriendinnen.

 3. Dit lijkt me een supergave film om samen met mijn moeder te bezoeken. En dan speelt Diane Keaton er ook nog in, yes! ik ben dol op haar. Als ik zoals haar oud kan worden, ben ik een blij mens.
  Ik hoop dat ik op latere leeftijd nog steeds de slappe lach krijg van de meest flauwe grapjes. En nog steeds zelfstandig kan reizen om nieuwe plekken en mensen te ontmoeten.

 4. Wat een leuke actie! Ik heb MS dus ik ben helaas al heel wat jaren op oudere leeftijd. Wat ik al jaren mis is sporten. Ik hield van Zumba. Werken dat mis ik ook al jaren. Gek doen als in stoeien en kussen gevechten. Een paar jaar geleden met de kinderen, maar nu met de kleinkinderen. En ik kan nog wel even doorgaan 😉

 5. Ik hoop dat ik tot op late leeftijd nog goed kan wandelen. Ik ben er dol op en moet er niet aan denken om de hele dag binnen te moeten blijven zitten.

 6. Lekker gek doen en af en toe uit de band springen. Dat doe ik nu nog steeds regelmatig. Zo blijf je jong.Lijkt me een superleuke film. Zou hem dolgraag zien in de bios.

 7. Wat lijkt mij dit een hilarische film! Ik ben dol op cheerleading films maar dit is echt van een heel ander kaliber en wat lijkt mij dat een fantastische verandering t.o.v. andere cheerleading films. Wat ik graag op latere leeftijd nog wil blijven doen en hopelijk ook kan doen is hardlopen, muziekje op en genieten!

 8. Wat een leuke film lijkt me dit.
  Ik speel graag een spelletje bingo en hoop dat zeker te blijven doen als ik oud en bejaard ben.

 9. Ik hobby graag en ben altijd aan het knutselen. Ik hoop dus dat mijn handen lang soepel blijven en dat ik dat lang kan blijven doen.

  Ik doe heel graag mee aan de actie

 10. Ik zou graag tot op hoge leeftijd willen blijven deelnemen aan leesclubs en tai Chi doen. 2 dingen die volgens mij goed te doen zijn.

 11. Ik hoop dat ons groepje Cardio Boxers tot in het eind der jaren blijft bestaan. Heerlijk wekelijks even alle stress eruit meppen, zonder dat er slachtoffers vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.